Elképesztő: gyönyörű meztelen nők, akik senkit sem érdekelnek

2009. május 12. 13:02

13, 7 millió dolláros (2,8 milliárd forintos) visszaesést produkált a Playboy birodalom az első negyedévben. Úgy tűnik, a leggyönyörűbb nők sem segítenek, a világ elsőszámú férfimagazinja is megérzi a válságot.

A világ egyik legnagyobb nőcsábászának tartott Hugh Hefner által alapított és irányított vállalatbirodalom 61,6 millió dolláros bevételt könyvelhetett el az első negyedévben, 21,5 százalékkal kevesebbet mint az előző év azonos időszakában.

A visszaesés elsődleges oka, hogy a nemzetközi gazdasági visszaesés miatt a magazin hirdetői visszafogták marketingkiadásaikat, és világszerte zuhantak az eladási mutatók is.

 

Hugh Hefner és a Playboy-lányok (Fotó: scrapetv.com)


A decemberben -épp Hefner lányának helyére- kinevezett vezérigazgató, Jerome Kern szerint is "elfogadhatatlan" a cégcsoport alacsony bevétele, de vannak már terveik a helyzet megoldására. Ilyen például a digitális platformok irányába való erőteljesebb terjeszkedés.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A tervek szerint a vállalat honlapjának, a playboy.com-nak egyre nagyobb részét teszik ingyenessé, és több, a felhasználói élményt növelését célzó grafikai elemet helyeznek el rajta. Ugyanakkor a cég dolgozói közül többeket elbocsátanak, bezárják például egyik New York-i irodájukat is.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem