Elképesztő: gyönyörű meztelen nők, akik senkit sem érdekelnek

2009. május 12. 13:02

13, 7 millió dolláros (2,8 milliárd forintos) visszaesést produkált a Playboy birodalom az első negyedévben. Úgy tűnik, a leggyönyörűbb nők sem segítenek, a világ elsőszámú férfimagazinja is megérzi a válságot.

A világ egyik legnagyobb nőcsábászának tartott Hugh Hefner által alapított és irányított vállalatbirodalom 61,6 millió dolláros bevételt könyvelhetett el az első negyedévben, 21,5 százalékkal kevesebbet mint az előző év azonos időszakában.

A visszaesés elsődleges oka, hogy a nemzetközi gazdasági visszaesés miatt a magazin hirdetői visszafogták marketingkiadásaikat, és világszerte zuhantak az eladási mutatók is.

 

Hugh Hefner és a Playboy-lányok (Fotó: scrapetv.com)


A decemberben -épp Hefner lányának helyére- kinevezett vezérigazgató, Jerome Kern szerint is "elfogadhatatlan" a cégcsoport alacsony bevétele, de vannak már terveik a helyzet megoldására. Ilyen például a digitális platformok irányába való erőteljesebb terjeszkedés.

A tervek szerint a vállalat honlapjának, a playboy.com-nak egyre nagyobb részét teszik ingyenessé, és több, a felhasználói élményt növelését célzó grafikai elemet helyeznek el rajta. Ugyanakkor a cég dolgozói közül többeket elbocsátanak, bezárják például egyik New York-i irodájukat is.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?