Nagy sláger a Hilltop Angliában

Pénzcentrum
2009. május 19. 09:02

Az idén minden eddiginél több bort állít elő és exportál a Hilltop-Neszmély Zrt.: a cég a 2007-es 3,8 millió és a tavalyi 7,5 millió palack után 11 millió palackkal szállítana megrendelőinek.

Kamocsay Ákos, a társaság főborásza a Napinak elmondta: a 11 millió palackból egymilliót belföldön értékesítenek, a többit exportálják. A kivitel 90 százaléka Nagy-Britanniába kerül a kifejezetten a brit piacra történő szállításokra alapított Hilltoptól, ám az elmúlt évek intenzív marketingmunkájának köszönhetően már az Egyesült Államokból, Svédországból, Japánból, Oroszországból, Lengyelországból és Kínából is kapott megrendelést a cég. A társaság az idén is sikeres üzleteket kötött brit cégekkel, jelentős mennyiséget szállítanak például a Sainsbury'snek, a Marks & Spencernek és az ASDA-nak. A vállalat tervei szerint az idén 2,5 milliárd forintot meghaladó bevételre tehet szert a tavalyi 2 milliárd forint után. Kamocsay a nyereségről nem kívánt nyilatkozni, ez - mint mondta - nagyban függ a forint, a font és az euró árfolyamváltozásaitól.

 

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?