30 °C Budapest

Jövőre jön a Starbucks Magyarországra!

Pénzcentrum
2008. május 20. 09:07

Az Amrest Holding és a Starbucks tavaly megkötött együttműködésének eredményeképpen 2009-ben megjelenik itthon is a kávézólánc. Az együttműködési szerződés keretében az Amrest eddig a leendő éttermek megnyitásához szükséges piackutatást végezte el, ennek eredményeképpen született a jövő évi nyitás bejelentése.

A Franchiseportál híradása szerint a Starbucks Magyarországon kívül még Lengyelország és Csehország felé kacsintgat, emellett Romániában is van már egysége. Amint azt a Starbucks európai, közel-keleti és afrikai térségének elnöke egy közleményben elmondta, nagyon elégedettek a bukaresti egység nyitásával, hiszen ez jelenti az első lépést a közép- és kelet-európai régióban tervezett terjeszkedés útján, illetve jelzi a cég elkötelezettségét a koncepció nevezett régióban történő elterjesztésére.

A koncepció egyébként 35 évvel ezelőttre tekint vissza, az ötlet Seattle-ben született meg. Az alapító célul tűzte ki, hogy az addigi amerikai kávézási szokások helyett egy európai mintát honosít meg. Azonban ezt nem franchise formában teszi, csak "franchise-értékkel bíró" hálózat képében. Ez röviden a fogyasztók szemében egy adott márka vagy szolgáltatás népszerűségét és ismertségét jelenti.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 25. kedd
Vilmos
26. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem