15 °C Budapest

Jövőre jön a Starbucks Magyarországra!

Pénzcentrum
2008. május 20. 09:07

Az Amrest Holding és a Starbucks tavaly megkötött együttműködésének eredményeképpen 2009-ben megjelenik itthon is a kávézólánc. Az együttműködési szerződés keretében az Amrest eddig a leendő éttermek megnyitásához szükséges piackutatást végezte el, ennek eredményeképpen született a jövő évi nyitás bejelentése.

A Franchiseportál híradása szerint a Starbucks Magyarországon kívül még Lengyelország és Csehország felé kacsintgat, emellett Romániában is van már egysége. Amint azt a Starbucks európai, közel-keleti és afrikai térségének elnöke egy közleményben elmondta, nagyon elégedettek a bukaresti egység nyitásával, hiszen ez jelenti az első lépést a közép- és kelet-európai régióban tervezett terjeszkedés útján, illetve jelzi a cég elkötelezettségét a koncepció nevezett régióban történő elterjesztésére.

A koncepció egyébként 35 évvel ezelőttre tekint vissza, az ötlet Seattle-ben született meg. Az alapító célul tűzte ki, hogy az addigi amerikai kávézási szokások helyett egy európai mintát honosít meg. Azonban ezt nem franchise formában teszi, csak "franchise-értékkel bíró" hálózat képében. Ez röviden a fogyasztók szemében egy adott márka vagy szolgáltatás népszerűségét és ismertségét jelenti.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04