12 °C Budapest

Újabb pénzszerzési lehetőségek

Pénzcentrum
2007. november 16. 16:00

Rendszeres szokásunkká vált, hogy bizonyos időközönként áttekintjük a pályázatok világában a szűkös határidőket, illetve a megjelenő új kiírásokat, lehetőségeket. Nem tesszük ezt másképp most sem, lássuk, miből gazdálkodhatunk!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az újdonság ereje

Az Európai Unió Hetedik Kutatás-fejlesztési Keretprogramjának (FP7) keretében 3 kiírásra hívjuk fel a figyelmet, melyek közül az egyik igen szoros határidejű. A keretprogram költségvetése a 2007 és 2013 közötti fejlesztési időszakban eléri az 50 milliárd eurót.

Az információs és kommunikációs technológiák, valamint biztonság témakörében kiírt pályázat határideje november 29. A pályázható tevékenységi területek: átlátható és megbízható hálózatok, valamint a szolgáltatói infrastruktúrák védelme; biztonsági rendszerek integrációja, összekapcsolhatósága és együttműködése.

Van még idő azonban pályázni Nemzetközi együttműködési tevékenység az Európai Kutatási Térség programjának keretében. A program a tagállamok és a társult országok nemzeti politikáinak, valamint tevékenységeinek a koordinációját hivatott támogatni a nemzetközi tudomány-technológia területén, a 2008. február 12-én záruló kiírás itt megtekinthető.

Végül, de nem utolsó sorban hívjuk fel a figyelmet a harmadik témakörű kiírásra, melynek célja a kutatási politikák összetartozó fejlesztésének támogatása. A pályázat 2008. március 6-án zárul, a kiírás és az egyéb dokumentációk az alábbi honlapon találhatóak meg.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Az utolsó pillanatig figyelni kell

Az ITDH-Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. által meghirdetett, ma záruló Kereskedelemfejlesztési Pályázat feltételei megváltoztak. 2008. I. negyedévében megvalósuló programokra is lehet pályázatot benyújtani, a feltételek itt megtekinthetőek.

Ne felejtsük el, hogy nemsokára zárul a Nemzeti Technológiai Platformok támogatására kiírt pályázat is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 27. szerda
Szabina
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?