Újabb pénzszerzési lehetőségek

Pénzcentrum
2007. november 16. 16:00

Rendszeres szokásunkká vált, hogy bizonyos időközönként áttekintjük a pályázatok világában a szűkös határidőket, illetve a megjelenő új kiírásokat, lehetőségeket. Nem tesszük ezt másképp most sem, lássuk, miből gazdálkodhatunk!

Az újdonság ereje

Az Európai Unió Hetedik Kutatás-fejlesztési Keretprogramjának (FP7) keretében 3 kiírásra hívjuk fel a figyelmet, melyek közül az egyik igen szoros határidejű. A keretprogram költségvetése a 2007 és 2013 közötti fejlesztési időszakban eléri az 50 milliárd eurót.

Az információs és kommunikációs technológiák, valamint biztonság témakörében kiírt pályázat határideje november 29. A pályázható tevékenységi területek: átlátható és megbízható hálózatok, valamint a szolgáltatói infrastruktúrák védelme; biztonsági rendszerek integrációja, összekapcsolhatósága és együttműködése.

Van még idő azonban pályázni Nemzetközi együttműködési tevékenység az Európai Kutatási Térség programjának keretében. A program a tagállamok és a társult országok nemzeti politikáinak, valamint tevékenységeinek a koordinációját hivatott támogatni a nemzetközi tudomány-technológia területén, a 2008. február 12-én záruló kiírás itt megtekinthető.

Végül, de nem utolsó sorban hívjuk fel a figyelmet a harmadik témakörű kiírásra, melynek célja a kutatási politikák összetartozó fejlesztésének támogatása. A pályázat 2008. március 6-án zárul, a kiírás és az egyéb dokumentációk az alábbi honlapon találhatóak meg.

Az utolsó pillanatig figyelni kell

Az ITDH-Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. által meghirdetett, ma záruló Kereskedelemfejlesztési Pályázat feltételei megváltoztak. 2008. I. negyedévében megvalósuló programokra is lehet pályázatot benyújtani, a feltételek itt megtekinthetőek.

Ne felejtsük el, hogy nemsokára zárul a Nemzeti Technológiai Platformok támogatására kiírt pályázat is.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?