2019. április 22. hétfő Csilla, Noémi

Itt a lista: ezekre a kocsikra veheted fel a 2,5 milliós állami támogatást!


Elég széles azon autók választéka, amelyeket megvehetnének a nagycsaládosok az állami támogatásból. Még nem minden részlet tiszta, de az már körvonalazódik, hogy mikre adnak 2,5 millió forintot.

Vasárnap jelentette be a kormányfő, hogy a legalább 3 gyerekes családok 2,5 millió forintos állami támogatást kapnak autóvásárlásra. Ennek kapcsán Novák Katalin államtitkár hétfőn azt ismertette: lesznek bizonyos műszaki paraméterek, a finanszírozással kapcsolatban azonban fontos, hogy a családnak nem kell előfinanszírozni, hanem már eleve a kedvezményes áron vásárolhatják meg a kocsit. Az összeg azonban maximum az autó értéknek 50 százaléka lehet.

Ezek alapján minden legalább három, 18 év alatti gyermeket nevelő család hozzájuthat a támogatáshoz, a vételárra nem mondott felső határt Novák Katalin ésa kormányfő sem (az elektromost autóvásárlók esetében ez a plafon 20 millió forint). A Portfolio most összeszedte, hogy milyen "családi" autók jöhetnek szóba 7 személy felett.

Annyit elárulunk, mindezek alapján a lista nagyon széles: vannak rajta az olcsóságukról híres darabok, a szokványos középosztálybeli egyterűk, a praktikus kisbuszok és "dobozos" autók, valamint a luxusterepjárók. Az alábbiakban egy listában mutatjuk be az autóvásárláson gondolkodó, ingyenmilliókra pályázók lehetőségeit. Az összehasonlíthatóság kedvéért induló listaárakat vették figyelembe.

A teljes listát itt találod!

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 24 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 261 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 13,79%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 14 875 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS