Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. április 4.)

Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. április 4.)

2021. április 4. 07:45

Vasárnap se maradj le a hírekről! Templomba készülsz, de nem tudod, kell-e esernyő? Elfogyott a zsemlemorzsa, de nem tudod, hol kapod meg akciósan? Lemaradtál a lottósorsolásról? Most minden információt egy helyen megtalálsz! Mutatjuk, mit hoz a vasárnap. 2021. április 4.

Névnap

Izidor

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 361.75 Ft
CHF: 326.36 Ft
GBP: 425.54 Ft
USD: 307.01 Ft

Ötöslottó

A sorsolás dátuma: 2021. április 3.
Az Ötöslottó nyerőszámai a 13. héten emelkedő számsorrendben a következők:
6, 32, 39, 44, 76
Joker: 280318

Ezen a héten 1 telitalálat volt.
5-ös találat: 1 db
4-es találat: 39 db
3-as találat: 2821 db
2-es találat: 75715 db

Befektetés, tőzsde

BUX index: 44242.93 Ft
OTP: 13560 Ft
MOL: 2130 Ft
RICHTER: 9075 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Április 4. vasárnap: Reggel, kora délelőtt a délkeleti és nyugati tájakat kivéve - ahol még záporeső is lehet - napos idő várható, majd gomolyfelhők képződnek, amelyekből főként a Duna-Tisza közén alakulhatnak ki késő délelőtt, délután kisebb záporok, többnyire jelentéktelen csapadékkal. A Dunántúlon az északnyugati, az Alföldön az északkeleti szél lesz élénk, helyenként erős lökésekkel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű. Késő estére -1 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Április 5. hétfő: A nap nagy részében száraz, napos idő valószínű kevés gomolyfelhővel, ám estefelé északnyugat felől egy hidegfront nyomán erősen megnövekszik a felhőzet, és estefelé a Dunántúlon eső, zápor, havas eső, a hegyekben havazás is kialakulhat. Napközben a délnyugati szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik, majd este a Dunántúlon északnyugatira fordul a szél és viharossá fokozódik. Délutánra 14, 20 fok közé melegszik fel a levegő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Április 6. kedd: Erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak estétől kezd el csökkenni nyugat felől a felhőzet. Többfelé várható eső, havas eső, emellett a Dunántúlon és északon havazás is lehet. Az északi, északnyugati szél több helyen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Hajnalban -1, +5, a délutáni órákban 3, 8 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

A közlekedést átmenetileg nedves, csúszós útszakaszok nehezíthetik. Ma főleg a Tisza tágabb vonalában fordulhatnak elő záporok, majd estefelé a délnyugati határ mentén eredhet el egyre többfelé az eső. Szombaton többfelé, főleg a Duna-Tisza közén fordulhatnak elő intenzív záporok. A nagyobb területen megerősödő északias szél iránytartási problémákat okozhat. (2021.04.03)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Hideg fronthatásra számíthatunk, egyre többeknél fordulhat elő fejfájás, migrén, görcsös panasz, koncentrálási nehézség. (2021.04.04.)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem