Brutális összegeket visz el a gyerek nyaralása: még sincs már szabad hely

Brutális összegeket visz el a gyerek nyaralása: még sincs már szabad hely

2019. május 30. 09:31

Körülbelül 10 százalékkal drágultak a nyári táborok tavalyhoz képest, a legtöbb tábor azonban már márciusban megtelt és csak várólistára tudják felvenni a gyerekeket - írja az atv.hu.

Legolcsóbbak a napközis táborok, ezek átlagosan 35 ezer forintba kerülnek egy hétre, az ottalvós táboroknál ez már kb. 50 ezer forint. A luxus táborok pedig akár több százezer forintba is kerülhetnek. Az árak az összes kategóriában kb. 10 százalékkal nőttek.

Idén a sporttáborok népszerűsége nőtt, őket az idegennyelvi táborok követik, de népszerűek az informatikai és programozó táborok is, készségfejlesztő és katonai táborok is - mondta el az ATV Híradójának Tóth Béla, a táborfigyelúő.hu ügyvezetője.

A szakértők arra hívják fel a figyelmet, hogy bárhova is küldik a gyereket, figyeljenek rá, hogy a szervezők megfelelnek-e az alapvető feltételeknek, például, hogy felelősségre vonhatók-e.

NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?