18 °C Budapest

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.12.28)

2017. december 28. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.12.28).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.12.28).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön egy hidegfront hoz sokfelé esőt, záport, mely délutántól nyugat, északnyugat felől a Dunántúlon havas esőbe, havazásba válthat át. Az élénk, erős délies szél a Dunántúlon északiasra fordul. Az ország északi, északnyugati részén 3 és 7, máshol még 8 és 14 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Péntek reggel még az Észak-Dunántúlon és a főváros térségében, délután pedig északon, északkeleten várható havazás, hószállingózás, síkvidéken havas eső, eső is. A Dunántúlon nyugat felől csökken a felhőzet, kisüt a nap, a Dunától keletre marad sok felhő az égen. A Dunántúlon és a középső tájakon sokfelé erős, helyenként viharos lesz az északnyugati szél. Hajnalban -2, +3 fok, napközben 1-6 fok között alakul a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön egy hidegfront hoz csapadékot, emiatt többfelé számíthatunk vizes, csúszós utakra. Délutántól a Dunántúlon egyre több helyen, főként a magasabban fekvő tájakon az esőt havas eső, havazás válthatja fel, így latyakos, hókásás, síkos utakra is készülniük kell az útnak indulóknak. A délkeleten délies, a Dunántúlon északias szelet erős, néhol viharos lökések kísérhetik jelentősen lecsökkentve a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön eleinte kettős-, majd nyugat felől egyre inkább hidegfronti hatás fog érvényesülni, ami főként a szív- és érrendszeri megbetegedésekben szenvedőknél okozhat rosszullétet, vérnyomás-ingadozást, keringési panaszokat. A frontérzékenyek körében fejfájás, ízületi bántalmak, hasi görcsök jelentkezhetnek. Többfelé feltámadó szél miatt ingerlékenyebbek, frusztráltabbak, dekoncentráltabbak lehetünk. Napközben alapvetően felhős, borongós lesz az ég, ami negatív hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. Öltözzünk melegen, rétegesen, a szeles időben hőérzetünk is jelentősen visszaesik, könnyen megfázhatunk.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem