Itt a BKK karácsonyi ajándéka: az ünnepek alatt részben elmarad a metrókáosz

2017. november 28. 19:00

Három adventi vasárnap (december 3-án, 10-én és 17-én) napközben, valamint 2017. december 23-a és 2018. január 2-a között egész nap Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár az M3-as metró, segítve a karácsonyi bevásárlás miatt megnövekedő forgalmat, valamint az év végi ünnepi időszak kényelmesebb közösségi közlekedését. Bronz-, ezüst- és aranyvasárnap reggel 8 óra és este 20:30 között, valamint az év végén és a jövő év első napjaiban a teljes üzemidőben szünetel tehát a metróvonal-felújítás miatti hétvégi teljes vonalas pótlás. A Lehel tértől Újpest felé ezeken a napokon is pótlóbusszal lehet továbbutazni.

Három adventi vasárnap, december 3-án (bronzvasárnap), 10-én (ezüstvasárnap) és 17-én (aranyvasárnap) - az ünnepi bevásárlás miatt megnövekedő forgalomra való tekintettel -napközben az M3-as metró Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik:

  • Reggel 8:40 és este 20:30 között a szerelvények Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik. A Lehel tértől Újpest-Központ, illetve Újpest, Árpád üzletház felé továbbra is pótlóbusszal lehet utazni.
  • Lehel tér felé 8 óra előtt, valamint Kőbánya-Kispest felé 8.40 előtt, továbbá este 20:30-tól az utolsó járatindulásig a már megszokott hétvégi pótlási rend szerint az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusz viszi az utasokat.
December 23-tól (szombattól) január 2-ig (keddig), tekintettel az ünnepekre és a metróvonal-felújítási munkák kivitelezésében való ünnepi munkaszünetre, a metró egész nap Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik.

 A Lehel tértől Újpest felé ebben az időszakban továbbra is metrópótló busz viszi az utasokat. December 24-én a metró és a metrópótló buszok korábbi üzemzárással közlekednek.

Borítókép forrása: MTI Fotó / Máthé Zoltán
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm