18 °C Budapest
Érik a gigadugó: lezárták a teljes Árpád-hidat + képek

Érik a gigadugó: lezárták a teljes Árpád-hidat + képek

2017. március 7. 14:53

Kedd délután lezárták az Árpád-hidat teljes szélességében a Népfürdő utca és a Róbert Károly körút között mindkét irányban.

UPDATE (15:26):

Az 1-es villamos a teljes vonalon közlekedik, a 34-es és a 106-os autóbusz is az eredeti útvonalon jár, de a Népfürdő utca/Árpád híd, illetve a Margitsziget/Árpád híd megállón megállás nélkül halad át. A 26-os autóbusz is már a felújítás idején érvényes menetrend szerint közlekedik.

UPDATE 2 (16:54):

Befejeződött a műszaki mentés, ismét megnyitották a hidat teljes szélességében.

A Budapesti Közlekedési Központ 13:50-kor posztolta ki a Facebook-oldalára, hogy a lezárás miatt a forgalmat a Népfürdő utcába terelik.

Ugyan a Budára vezető oldalt valamivel fél 3 után megnyitották, azonban a pesti irányba már most kialakult a torlódás.

Forrás: Pénzcentrum / Ráski Péter

Szerkesztőségünk ablakából egyébként jól látható a forgalmi fennakadás Budáról Pestre, Pest irányából pedig teljesen kihalt az út.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Forrás: Pénzcentrum / Ráski Péter

A csúcsforgalom beindulásával párhuzamosan óriási forgalmi dugóra készülhetnek a környéken közlekedők, aki teheti, kerüljön!

A közösségi közlekedést is érinti a fennakadás:

  • Az 1-es villamos az Árpád híd M és a Szentlélek tér H között nem közlekedik,
  • A 34-es és a 106-os autóbusz az Árpád hídi metróállomás helyett a Nyugati pályaudvartól, a Margit hídon át közlekedik mindkét irányban.
  • A 26-os autóbusz nem jár.

NEKED AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?