Érik a gigadugó: lezárták a teljes Árpád-hidat + képek

2017. március 7. 14:53

Kedd délután lezárták az Árpád-hidat teljes szélességében a Népfürdő utca és a Róbert Károly körút között mindkét irányban.

UPDATE (15:26):

Az 1-es villamos a teljes vonalon közlekedik, a 34-es és a 106-os autóbusz is az eredeti útvonalon jár, de a Népfürdő utca/Árpád híd, illetve a Margitsziget/Árpád híd megállón megállás nélkül halad át. A 26-os autóbusz is már a felújítás idején érvényes menetrend szerint közlekedik.

UPDATE 2 (16:54):

Befejeződött a műszaki mentés, ismét megnyitották a hidat teljes szélességében.

A Budapesti Közlekedési Központ 13:50-kor posztolta ki a Facebook-oldalára, hogy a lezárás miatt a forgalmat a Népfürdő utcába terelik.

Ugyan a Budára vezető oldalt valamivel fél 3 után megnyitották, azonban a pesti irányba már most kialakult a torlódás.

Forrás: Pénzcentrum / Ráski Péter

Szerkesztőségünk ablakából egyébként jól látható a forgalmi fennakadás Budáról Pestre, Pest irányából pedig teljesen kihalt az út.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Forrás: Pénzcentrum / Ráski Péter

A csúcsforgalom beindulásával párhuzamosan óriási forgalmi dugóra készülhetnek a környéken közlekedők, aki teheti, kerüljön!

A közösségi közlekedést is érinti a fennakadás:

  • Az 1-es villamos az Árpád híd M és a Szentlélek tér H között nem közlekedik,
  • A 34-es és a 106-os autóbusz az Árpád hídi metróállomás helyett a Nyugati pályaudvartól, a Margit hídon át közlekedik mindkét irányban.
  • A 26-os autóbusz nem jár.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem