12 °C Budapest
Mázlista: tombolán nyert trópusi szigetet ez a 20 éves fiú + videó

Mázlista: tombolán nyert trópusi szigetet ez a 20 éves fiú + videó

2016. július 27. 15:05

Egy ausztrál férfi lett a tulajdonosa annak a mikronéz-szigetvilági szállodának, amelyet eladói világméretű tombolán hirdettek meg.

A 16 szobás üdülőhelyet Kosrae szigetén egy új-dél-walesi férfi nyerte meg, aki 49 amerikai dollárt (~14 ezer forint) fizetett a tombolajegyért, amelyet az alábbi videóban (is) promóztak a tulajdonosok:

A kicsiny hotelt a Salamon-szigetektől északra fekvő Kosrae-n az ausztrál Doug és Sally Beitz 1994-ben építette, ám most már vissza akarnak térni hazájukba, ezért az üdülőhely eladása mellett döntöttek. A tombola ötletével egyik fiúk állt elő. Beitzék úgy vélték, hogy legalább 50 ezer jegyet kell eladni, ahhoz hogy pénzügyileg sikeresek legyenek.

A sorsolás előtt Doug Beitz arról beszélt, reméli, olyasvalaki lesz a nyertes, aki szereti a meleget, és szeret új emberekkel találkozni a világ minden pontjáról.

A Facebookon kedden közzétett videoüzenetükben jelentették be, hogy a tombola nyertese a 44 980-as sorszámú jegy tulajdonosa, egy bizonyos Joshua Ausztráliából, akinek kilétét nem fedték fel.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Azt pontosan nem tudni, hogy a Beitz család végül hány tombolát értékesített, de a nyertes szelvény sorozatszámából egyértelmű, hogy bő 2,2 millió dollár biztos befolyt az akcióból.

A nyertes ausztrál fiatalembernek egyébként egy teljesen adósságmentes, 20 éves haszonbérlettel bíró szálloda kerül a tulajdonába, amelyhez étterem és számos gépkocsi, kisbusz is tartozik. A hotel igen népszerű a horgászok és a búvárok körében.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?