17 °C Budapest
Már megint lezárják a fél várost: ezeket az utcákat kerüld el szombaton

Már megint lezárják a fél várost: ezeket az utcákat kerüld el szombaton

MTI
2015. augusztus 28. 15:50

Forgalomkorlátozásra kell számítani Budapesten szombat délután autós felvonulás miatt, a BKK több felszíni járata is módosított menetrend szerint közlekedik.

Budapesten, a budai oldalon 14 és 17 óra között, a pesti oldalon 15 óra és 18:15 között kell szombaton lezárására számítani autós felvonulás miatt.  A felvonulás résztvevői a Hungaroringen gyülekeznek, majd körülbelül 7 kilométer hosszú kocsisorba összeállva haladnak végig a Mogyoród Hungaroring versenypálya-Mogyoród-2101 számú főút-Fót-2102 számú főút-M0 autóút-11 számú főút-Batthyány utca-Hadrianus utca-Királyok útja-Nánási út-Pók utca-Gázgyár utca-Jégtörő út-budai alsó rakpart-Döbrentei tér-Várkert rakpart-Apród utca-Lánchíd utca-Clark Ádám tér-Széchenyi lánchíd-Széchényi István tér-pesti alsó rakpart-Széchényi István tér-József Attila utca-Andrássy út-Hősök tere-56-osok tere útvonalon.

A felvonulás által érintett útvonalakon és csomópontokban forgalomkorlátozásokra és lezárásokra kell számítani. Az érintett útszakaszokat csak közvetlenül a parádé részvevőinek érkezése előtt zárják le, majd a menetet záró gépkocsi elhaladása után azonnal felszabadítják. A Széchenyi tér, a József Attila utca és az Andrássy út lezárása idején a keresztirányú forgalmat 5-10 percig megállítják.

A rendezvény ideje alatt a 2-es, a 15-ös, a 16-os, a 17-es pótlóbusz, a 19-es, a 34-es, a 86-os, a 105-ös, a 106-os és a 115-ös autóbusz, valamint a 70-as, a 73-as, a 76-os és a 78-as trolibusz közlekedésében néhány perces fennakadásra kell számítani és több járat módosított útvonalon közlekedik.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?