Már megint lezárják a fél várost: ezeket az utcákat kerüld el szombaton

MTI
2015. augusztus 28. 15:50

Forgalomkorlátozásra kell számítani Budapesten szombat délután autós felvonulás miatt, a BKK több felszíni járata is módosított menetrend szerint közlekedik.

Budapesten, a budai oldalon 14 és 17 óra között, a pesti oldalon 15 óra és 18:15 között kell szombaton lezárására számítani autós felvonulás miatt.  A felvonulás résztvevői a Hungaroringen gyülekeznek, majd körülbelül 7 kilométer hosszú kocsisorba összeállva haladnak végig a Mogyoród Hungaroring versenypálya-Mogyoród-2101 számú főút-Fót-2102 számú főút-M0 autóút-11 számú főút-Batthyány utca-Hadrianus utca-Királyok útja-Nánási út-Pók utca-Gázgyár utca-Jégtörő út-budai alsó rakpart-Döbrentei tér-Várkert rakpart-Apród utca-Lánchíd utca-Clark Ádám tér-Széchenyi lánchíd-Széchényi István tér-pesti alsó rakpart-Széchényi István tér-József Attila utca-Andrássy út-Hősök tere-56-osok tere útvonalon.

A felvonulás által érintett útvonalakon és csomópontokban forgalomkorlátozásokra és lezárásokra kell számítani. Az érintett útszakaszokat csak közvetlenül a parádé részvevőinek érkezése előtt zárják le, majd a menetet záró gépkocsi elhaladása után azonnal felszabadítják. A Széchenyi tér, a József Attila utca és az Andrássy út lezárása idején a keresztirányú forgalmat 5-10 percig megállítják.

A rendezvény ideje alatt a 2-es, a 15-ös, a 16-os, a 17-es pótlóbusz, a 19-es, a 34-es, a 86-os, a 105-ös, a 106-os és a 115-ös autóbusz, valamint a 70-as, a 73-as, a 76-os és a 78-as trolibusz közlekedésében néhány perces fennakadásra kell számítani és több járat módosított útvonalon közlekedik.

NEKED AJÁNLJUK
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 28. szerda
Ákos, Bátor
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem