7 °C Budapest

Ilyet se nagyon láttunk még magyar fesztiválon

2015. május 7. 19:02

Sok újdonsággal várja a látogatókat a 10. Budapesti Pálinkafesztivál. Megújult például a rendezvény fizetési rendszere.

Több újdonsággal várja a látogatókat az ezen a hétvégén Budapest belvárosában megrendezendő 10. Budapesti Pálinkafesztivál. Mint azt Maros Róbert, a fesztivál ötletgazdája a rendezvény csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, fontos újítás, hogy "kerítés nélkül" lehet részt venni a rendezvényen, azaz a látogatóknak nem kell belépőjegyet váltaniuk.

A főszervező kiemelte, hogy a Pálinkafesztivál az a nagyrendezvény, amely talán a legrégebben működik a készpénzmentes fizetés: ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a látogatóknak egy fesztiválkártyát kell kiváltaniuk, amelyre pénzt töltenek fel, és azzal fizetnek a pultoknál.

Ez a rendszer is megújult az idei évben: a legfontosabb, hogy a látogatók nem veszítik el a fesztivál Hellopay fizetőkártyáján hagyott pénzt. A feltöltött összeg ugyanis tovább él a kártyán és a rendszerben. Ez azt jelenti, hogy ha nem váltják vissza, később budapesti szórakozóhelyeken és más fesztiválokon is felhasználható lesz.

A kártya több más extra szolgáltatást is tartalmaz:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

  • belépőjegyeket lehet rá feltölteni (így nyomtatott jegy nélkül be lehet menni rendezvényekre az online megvásárolt koncertjegyet feltöltve a kártyára)
  • kedvezménykártyaként működik
  • VIP (klubtagsági) kártyaként is használható
  • nem csak fesztiválokon használható, hanem éttermekben, kulturális programokon is

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?