Ijesztő tendencia: brutális mennyiségű alkohol fogyott a járvány alatt
Alkoholba folytották bánatukat?
Alkoholba folytották bánatukat?
A fogyasztókért folytatott versenyről, valamint az ágazat kihívásairól a deszki Gong Pálinkaház ügyvezetője, Dr. Zámbó Anita beszélt a HelloVidéknek.
Árat kellene emelniük a kereskedelmi pálinkafőzdéknek, de kérdéses, hogy a vásárlók erre hogyan reagálnának.
A pálinka-előállítóknak az év utolsó szakasza jellemzően nagyon erős, akkor termelik ki a következő év első negyedévének a bevételét.
Magyarországon a legtöbb pálinka barackból készül, illetve ez fogy a legnagyobb mennyiségben.
Újabb magyar termékekre bukkant a Japánban élő magyar vlogger: most egy kisebb üzletben talált rá a Herbária gyógyteáira, amelyekért őrült összegeket kérnek.
Igen, olcsóbb lesz.
Idén a korai fagyok, majd az ezt követő aszályos időjárás betett a pálinkafőzőknek is.
Neked is hiányoznak a koncertek?
Még így is napi huszonháromezer litert.
60%-al esett vissza tavaly a pálinka forgalma.
Rengeteget piálnak a magyar tinik, és évente több mint 30 ezren halnak meg az alkohol miatt Magyarországon. Zacher Gábor szerint ezért sem jó ötlet a pálinkafőzést beemelni a tantervbe.
Az több mint 400 liter naponta.
Csótányok, undorító pékség, kifőzde, BoomBoom... mi kell még?
Mennyire hódít a barna?
Nagyon rosszak a kilátások.
Végzetes jelenség formálódik.
Ajaj.
Ennyi alkohol egy egész falunak elég lett volna.
Mikor lesz már ennek vége?