2 °C Budapest

Sosem találnád ki, hol szilvesztereznének a legtöbben

MTI
2012. december 31. 11:04

Brazíliában a Copacabana strandon táncolva szilveszterezne a legszívesebben a legtöbb ember, a legkevésbé Svájcba vagy Belgiumba vágynak az óév búcsúztatására - erre jutott egy nemzetközi felmérés 17 ezer ember véleménye alapján.

A négy földrész 17 országára kiterjedő felmérést a Badoo.com társasági és társalgási netcég végezte, amelynek 168 millió használója van 180 országban.

A brazil uticélok után az észak-amerikaiak a legnépszerűbbek, utánuk a spanyolok, olaszok és a franciák következnek. A sereghajtók a belgák és svájciak.

"Arcul csaphatja az eredmény a belgákat és a svájciakat, de érthető, hogy a legtöbb ember inkább a brazil nyárban búcsúztatná az óesztendőt, nem pedig a téli Európában" - mondta Louise Thompson, a Badoo igazgatója.

A híres brazil strandon igazán nagy "házibuli" folyik minden évvégén: két és fél millióan szilvesztereznek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,57%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Brazíliában az a szokás, hogy a tengerparton mulatozók éjfélkor átugranak hét hullámot, miközben virágot szórnak az óceánba, és mindegyik ugrásnál kívánnak valamit.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 30. hétfő
Martina, Gerda
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?