3 °C Budapest

Ilyen volt az idei nyár, ilyen volt az idei Sziget - videó

Pénzcentrum
2012. november 26. 19:34

Elkészült a 2012-es Sziget Fesztivál "aftermovie"-ja, azaz egy 7 perces, színes-szagos klip a jubileumi, 20. Szigetről. Mutatjuk.


A jubileumi rendezvényen egy héten át, a nap 24 órájában1000 fellépő, művészeti előadás és kulturális program szórakoztatta a több mint 70 országból érkező 379 000 látogatót, és mindezt a főváros szívében, Budapest parti-szigetén, a Hajógyári szigeten.

A szervezők tájékoztatása szerint a tavaly Európa Legjobb Nagyfesztiváljává választott Sziget - ami jövőre augusztus 5-én nyit a nulladik nappal és 12-én hétfő hajnalban zárja majd kapuit - az ottalvós, hét napra szóló bérleteket 58 ezerért, a hazamenős, öt napra szólót 49 ezerért és a napijegyet 13 ezer forintért kínálja május 5-ig. Fontos információ továbbá, hogy a fel nem használt Üdülési Csekkek a kiemelt jegyirodákban december 31-ig fesztiváljegyekre is felhasználhatók.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 9. 12:30