15 °C Budapest

Újra teljes vonalon járnak a BKV hajói

MTI
2012. november 7. 10:24

Megnyitják a dunai hajójáratok vonalán korábban lezárt kikötőket szerdán üzemkezdettől a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A kikötőket korábban az alacsony vízállás miatt zárták le. A Duna emelkedő vízállásának köszönhetően szerdától a D11-es, D12-es és a hétvégenként közlekedő D13-as hajójáratok újra üzemszerűen közlekedhetnek.

A hajójáratok ismét érintik a Szent Gellért tér (Szabadság híd), a Népfürdő utca (Árpád híd), a Meder utca, az Óbudai-sziget és az Újpest, Árpád út elnevezésű kikötőket.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?