15 °C Budapest

Idén nem lesz Kapcsolat koncert

Pénzcentrum
2012. április 20. 08:34

Elmarad idén az ingyenes Kapcsolat koncert - írja a Népszabadság a Magyar Telekom közlésére hivatkozva.

Idén nem rendezi meg Európa egyik legnagyobb ingyenes zenei rendezvénét, a Kapcsolat koncert a T-mobil - közölte a cég anyavállalata, a Magyar Telekom. A hatalmas ingyenes koncertet hagyományosan június 30-a környékén rendezték meg az elmúlt több mint tíz évben.

A főszervező Telekom döntését az idei évi koncerttel kapcsolatban költségcsökkentési okok indokolják. A távközlési szektornak idén nem megy jól: a különadó mintegy 62 milliárd forint terhet ró az iparágra, s hamarosan indul a negyedik, állami mobilszolgáltató is. Nem csak a Magyar Telekom kénytelen takarékoskodni: a Vodafone idéntől nem támogatja névadó szponzorként a Sziget fesztivált.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?