17 °C Budapest

Több mint 10 ezer forintot is spórolhatsz a BKV bérleten

Pénzcentrum
2011. december 23. 13:31

A januári sorban állás elkerülése érdekében még idén, december 31-éig vásárolja meg 2012-re szóló éves bérletét - tanácsolja közleményében a BKV Zrt. Mint írják, az éves bérlet birtokában nem kell minden hónapban a naptárt és a lejárati dátumot figyelni, ráadásul még egy havi bérlet árát is meg lehet vele spórolni. A kedvezményes éves bérlet ára ugyanis 107 000 forint, szemben a havonta megvásárolt bérlettel, ami 117 600 forintra jön ki.  Így az, aki az éves bérletet választja, 10 600 forintot takaríthat meg.

A 2012-es éves bérletek összes típusa (Kedvezményes éves Budapest-bérlet - 12 szelvényes és 1 szelvényes változat-, Éves Budapest bérlet, Éves összvonalas Budapest-bérlet és az Arckép nélküli éves Budapest-bérlet) már december 15-étől kapható a társaság központi, VII., Akácfa utca 15. sz. alatti bérletpénztárában. A Kedvezményes éves Budapest bérletek értékesítését december 22-étől a központi bérletpénztáron kívül további 24 pénztár kezdte meg, melyekről pontos helyszínéről a társaság honlapján tájékozódhatunk.

 

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?