29 °C Budapest

Visszaváltható pohár és kártyás fizetés Tokajban: 85 ezren a Hegyalján

2011. július 19. 12:02

Rekordszámú hegyaljás járt az elmúlt hétvégén Tokajban és Rakamazon. A közel 200 fellépőre összesen 85 ezren voltak kíváncsiak.

A fesztiválon - amelynek területe ebben az évben három hektárral nőtt - mintegy másfélezren dolgoztak - szervezők, fellépők, stb. - a pótkempinget már kedden meg kellett nyitni a látogatók előtt.

A Zöld Fesztivál minősítéshez híven idén is a környezettudatosság jegyében zajlott a fesztivál. Az elmosható, visszaváltható poharaknak és söröskorsóknak köszönhetően a Hegy'en idén is jelentősen kevesebb hullaék keletkezett, mint a RE:pohár bevezetése előtt.

Idén a műsorfüzet előállítása is kevesebb környezeti terhelést okozott, mert a szervezők kevesebb műsorfüzetet készítettek, mint tavaly. A hiányzó műsorfüzeteket, idén a Hegyalja 2011 mobilalkalmazás pótolta: az alkalmazás virtuális műsorfüzetként működött a fesztiválozók okostelefonjain.

A tokaj-rakamazi fesztiválon újdonságként szerepelt a kártyás fizetés: a Pénzcentrum.hu helyszíni tapasztalatai szerint sok fesztiválozó élt az új lehetőséggel. Az érintésmentes kártyával fizetők 5 százalék kedvezményt kaptak vásárlásuk végösszegéből, a standok többségénél lehetett használni a plasztiklapot, amit a rendezvényen több helyen is fel lehetett tölteni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?