15 °C Budapest

Utazz féláron Tokajba: indul a Hegyalja Fesztivál

2011. július 12. 13:32

Szerdától dübörögnek a koncertek a Hegyalján, a MÁV-START Zrt. idén is 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a fesztiválra vonattal érkezőknek a teljes árú menetjegy árából.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a látogató fesztiválozó utazhat Tokajba Magyarország bármelyik pontjáról - ha előre, oda-vissza megváltja a jegyét, és a fesztiválon lepecsételteti.

A kedvezményhez induláskor 50 %-os alkalmi menettérti jegyet kell kérni Tokaj állomásra. A fesztiválon le kell pecsételtetni a jegyet a MÁV-Start konténernél és ez a lepecsételt jegy lesz érvényes a visszaútra is.

Sátorban, szállóban, Tokajban, Erdőbényén

A Pénzcentrum.hu információi szerint Tokajban gyakorlatilag minden, előre lefoglalható szálláshely elfogyott már. A szervezők tájékoztatása szerint azokat, aki sátorral érkeznek a fesztiválra idén ezerrel több sátorhely várja, árnyékos területen. Aki inkább kőházban gyűjtene erőt a másnapi koncertekre, azt a környékbeli településeken, többek közt Bodrogkeresztúron, Rakamazon, Szegilongon, Erdőbényén, esetleg Nyíregyházán vagy Miskolcon várják a szállásadók.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?