13 °C Budapest

Interjú a Wallis Motor Pest flotta értékesítési programjáról (x)

2011. március 23. 13:40

A Wallis Motor Pest flotta értékesítési programjáról Kele Andrással, a Wallis BMW üzletág kereskedelmi és marketing igazgatójával beszélgettünk.

Pénzcentrum.hu: Egyre nagyobb a konkurenciaharc a gépjármű-kereskedelem prémium szegmensében. Mik azok a tényezők amik az önök márkakereskedése mellett szólnak?


Kele András

Kele András: A magyarországi Wallis cégcsoport oszlopos tagja, a Váci úti Wallis Motor Pest Kft. a legrégebbi hivatalos BMW márkakereskedés a piacon. Immár 1994 óta szolgálja ki a prémium ügyfeleket. Az elmúlt 16 év során a Wallis név szinte egybeforrt a bajor márkanévvel. A kereskedésünk máig messze piacvezető a BMW értékesítési hálózatában.

Cégünk legnagyobb előnye a szakmai hozzáértés. Nagy büszkeséggel mondhatom, hogy a márkakereskedés bástyáját alkotó kollégák szinte a kezdetek óta velünk dolgoznak és ez a kimagasló szakmai tapasztalat mind az értékesítés, mind a szerviz területén hatalmas előnyt jelent a versenytársakkal szemben.

A kollégák képzésén kívül nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatások minőségének folyamatos növelésére és az ügyfélkörnyezet modernizálására is, hogy méltó módon mutathassuk be a BMW legújabb modelljeit.

 

BMW X5


A fentiek mellett szintén a márkakereskedésünk mellett szól a széles termékkínálat. Az új BMW értékesítés mellett a Wallis Motor Pest szintén piacvezető forgalmazója a MINI és a BMW motorkerékpár márkáknak. Minden divízióhoz teljes körű szerviz és alkatrész szolgáltatást biztosítunk, sőt lifestyle ruházat és egyéb kiegészítők is színesíti a palettát. 2010 októberétől egy új márka, az ISUZU is csatlakozik a kínálatunkhoz, így a praktikus és legendásan elnyűhetetlen pickup-ok rajongóit is szeretettel várjuk a jövőben.

Pénzcentrum.hu:Biztosítanak olyan előnyöket, amelyet a flotta ügyfelek élvezhetnek?

Kele András: A Wallis Motor Pest az egyetlen BMW márkakereskedés a hálózatban, amely külön flotta értékesítési részleget tart fent. Filozófiánk, hogy a vállalati értékesítés egy külön szakma, így speciálisan képzett kollégánk kizárólag a vállalati ügyfelek és flotta partnereink rendelkezésére áll, a megszokotthoz képest sokkal rugalmasabb szolgáltatásokkal. Igény esetén akár külső helyszínen is bemutatja a kiválasztott modellt és tesztvezetési lehetőséget biztosít.

A márkakereskedés exkluzív rendezvényein látja vendégül a kiemelt flotta partnereit, akikkel folyamatos kapcsolatot tart, hogy minden új igényt, elképzelést a lehető leggyorsabban és legprofesszionálisabb formában elégíthessen ki. Az elmúlt évek során többek között olyan kiemelkedő cégek választottak minket autós partnernek, mint a Deloitte Zrt., a Lilly Hungária Kft. vagy például a Coca-Cola HBC Magyarország Kft.

Pénzcentrum.hu: Melyek azok a BMW modellek, újdonságok, amiket előszeretettel ajánl a vállalati partnereinek?

Kele András: Büszkén mondhatom, hogy a BMW jelenlegi palettája talán a legerősebb a bajor márka történetében. Az EfficientDynamics filozófia alapján a BMW minden kategóriában - a konkurens modellekkel összevetve is - a legerősebb motorokat, legmeggyőzőbb menettulajdonságokkal kínálja, ráadásul mindezt a legtakarékosabb üzemanyag fogyasztással párosítva.

Az autók dizájnja letisztult, az eddigi markánsabb vonalak helyett az új modelleknél már a lágyabb, szelídebb formák dominálnak. A BMW-re mindig is jellemző innovatív megoldásokat ezúttal is megcsodálhatjuk az új konstrukciókban, mint például a Parkolóasszisztens, az Oldalnézeti kamera vagy az Integrált aktív kormányzás

A vállalati ügyfelek számára jelenleg a legideálisabb választás az új 320d Efficient Dynamics Edition változata, amely még a széria 320d alacsony fogyasztásánál is kedvezőbb értékeket biztosít 163 LE-s teljesítmény mellett 4,1 literes átlagfogyasztásával.

 

BMW 320d Efficient Dynamics Edition


A magasabb kategóriákban az 520d lehet a legracionálisabb választás, hisz a BMW legújabb technikai megoldásait tartalmazó, gyönyörű modell a 4 hengeres, 2 literes motorhoz páratlan, 184 lóerős teljesítményt társított, ami minden helyzetben elegendő tartalékot biztosít a vezető számára. És még különlegesebb az élmény, ha a kategóriában egyedülálló nyolcfokozatú automata váltóval választjuk.

 

BMW 520d


A magasabb építésű, SAV kategória kedvelőinek nem kérdés, hogy a tavalyi év végén debütált vadonatúj X3 a legideálisabb választás. Az új modell méretei jelentősen növekedtek az elődhöz képest - hossza például több, mint 80 mm-rel -, miközben tömegét sikerült alacsonyabb szinten tartani.

 

BMW X3


Ez azt eredményezte, hogy miközben még tágasabb utasterével, 550 literes csomagterével kényelmes utazást biztosít akár 5 fő részére is, már a belépőmodell 2 literes, 184 LE-s motorja is a BMW-kre jellemző páratlan vezetési élményt nyújtja a kategóriában legalacsonyabb, 5,6 literes átlagfogyasztás és 149 g/km-es CO2 kibocsátás mellett. 

 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem