5 °C Budapest

Címke: legújabb bmw (20 cikk)

Pénzcentrum | 2013. február 18. 08:23

Milyen finanszírozási lehetőségekkel számolhatnak a dél-alföldi régióban?

Portfolio.hu 2013. február 19-én Szegeden rendezi meg legújabb rendezvényét, ahol a meghívott neves szakértők a legaktuálisabb gazdasági kérdéseket járják körül. Az eseményen például megtudhatják a résztvevők, hogy mi vár a magyar gazdaságra és a forint árfolyamára. A meghívott előadókkal arra keressük a választ, hogy miként tudnak a cégek az elhúzódó válságban megmaradni, valamint arra is választ kaphatunk a banki és tanácsadói szakértőktől, hogy mire számíthatunk hitelezési, illetve adózási oldalon.

Pénzcentrum | 2012. december 1. 09:00

A gyorsan változó adókörnyezetben mit tehetnek a vállalatok?

Portfolio.hu 2012. december 18-án Debrecenben rendezi meg legújabb rendezvényét, ahol a meghívott neves szakértők a legaktuálisabb gazdasági kérdéseket járják körül. Az eseményen például megtudhatják a résztvevők, hogy mi vár a magyar gazdaságra és a forint árfolyamára. A meghívott előadókkal arra keressük a választ, hogy miként tudnak a cégek az elhúzódó válságban megmaradni, valamint arra is választ kaphatunk a banki és tanácsadói szakértőktől, hogy mire számíthatunk hitelezési, illetve adózási oldalon.

Pénzcentrum | 2010. február 24. 07:55

Hibás politkát folytat az elektromosautó-gyártók többsége

Új irányt javasol a McKinsey az elektromosautó-gyártásban érdekelt vállalatoknak a legújabb negyedéves kiadványában. Az elemzés szerint sokkal több értelme lenne az egyéni (használati) szokásokhoz igazítani az elektromos autók gyártását, mintsem hogy olyan modellekkel jelenjenek meg a piacon, amelyekkel egyszerre kívánják elérni a potenciális vevők 95%-át.

Pénzcentrum | 2010. január 15. 13:02

Európa nem fog kapni a négyajtós luxusautóból

Minden fronton előretör az ingolstadti luxusautógyár, az Audi. A négykarikás márka háza tájáról az egyik legújabb hír, hogy egy alacsonyabb kategóriában is bevezeti négy ajtós modelljét. Igaz, csak a tengerentúlon.

Pénzcentrum | 2009. október 9. 13:02

Súlyos pénzeket bukhatsz az autós extrákon

Befektetésnek pocsékak a luxusautókba rendelhető legújabb technikai fejlesztésekre alapuló méregdrága extrák, négy nagyobb kerék vagy egy ízléses metálfényezés viszont jó húzás lehet újautó-vásárláskor - derül ki a használtautó-értékeléssel foglalkozó brit Glass's új felméréséből.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 3. 10:02

Németek adnak munkát az angoloknak

A németek segíthetik ki a brit autóipart. A BMW ugyanis azt tervezi, több új modellét is a szigetországban gyártatja majd.

Pénzcentrum | 2009. július 12. 11:02

Hoppá! Kimaradt a légzsák a legújabb Mercedesből!

A Mercedes-Benz legújabb gyártmányával nem a négy-, hanem kétkerekűek szerelmeseit célozza meg. Az új szerzemény nincs felszerelve légzsákokkal, nem rendelkezik tágas csomagtérrel, ennek ellenére számos olyan tulajdonsággal rendelkezik - például nem foglal sok helyet -, amit az eddigi Mercedesekről nem igazán mondhattunk el.

Pénzcentrum | 2009. április 9. 13:00

Saját fényképes hitelkártya BMW-seknek

Tagsággal felérő új hitelkártyát bocsátott ki a tengerentúli BMW Autó Klub (BMW Car Club of America). A tagok a kártya segítségével kedvezményesen vehetnek igénybe különböző szerviz-szolgáltatásokat és készpénz visszafizetésben is részesülhetnek a kártyás tranzakciók után.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét