13 °C Budapest

Tilosban parkolt a lámaszájú sportceleb

2011. január 14. 20:02

Az ellenfelek köpködésével és a sportemberhez méltatlan magatartásával eddig sem lopta be magát a labdarúgásért rajongó angol közönség szívébe magát a szenegáli El-Hadji Diouf, aki a héten ismét tilosban parkolt az egyik járgányával. A büntetés nem maradt el.

Nem először kerül az új évben a címlapokra a kék-fehér Blackburn Rovers csapatában futballozó csatár. A QPR elleni kupameccsen azzal haragította magára az ellenfél játékosait és szurkolóit, hogy az egy súlyos sérülés következtében törött lábbal a földön szenvedő ellenfele fölött gyalázkodott. Hogy milyen szavakkal illette a fél éves kihagyásra kényszerülő QPR védőt, azt inkább nem fordítjuk le.

 


Az ellenfél edzője és játékosai nem rejtették véka alá a véleményüket és az újságok mellett több közösségi oldalon is leírták, hogy mit gondolnak a szenegáli csatárról.

 

Diouf egyik csodajárgánya ...


Legszebb öröm a káröröm alapon most mégis mosolyt csalt a hírhedt játékos az ellenfelek arcára, ugyanis ismét - immár sokadszor - megbüntették a parkolóőrök.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Diouf ezúttal az egyedi fényezésű Mercedesével ruccant ki Manchesterbe, de egy hotel előtt a taxiknak fenntartott helyek egyikén állt meg.

 

... ismét tilosban parkolt!


A parkolóőrt nem hatotta meg a márkás járgány és már tolta is az ott szokásos sárga színű büntetést az ablaktörlő alá.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06