Új csillagokat kapnak a szállodák

2010. szeptember 3. 08:32

Jövő héten indul az új szállodaminősítés informatikai rendszerének tesztelése, emiatt a 2011 januári helyett csak jövő márciusban vezetik be az új csillagozást - írja a Világgazdaság.

A magyarországi szállodák csak akkor használhatják a csillagokat minőségi kategóriánként, ha minősíttették magukat a Magyar Szállodaszövetség szakértőivel, és csatlakoznak a Hotelstar Union rendszerhez.

Kopócsy Andrea, a szövetség védjegyrendszerért felelős szakértője elmondta, hogy a az első szállodák próba jellegű minősítése október-novemberben kezdődhet.

A Hotelstar Union rendszer 270 feltételét hét nemzeti szállodaszövetség - a cseh, a holland, a magyar, a német, az osztrák, a svájci és a svéd - dolgozta ki. A rendszert Csehországban és Németországban már 2010 januárjában bevezették.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?