33 °C Budapest

Bővíti Budapestről induló járatait a Wizz Air

Pénzcentrum
2010. április 22. 14:32

A Wizz Air mai  sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy tovább növeli magyarországi bázisát. A légitársaság 2010. július 24-től a negyedik Airbus A320 típusú repülőgéppel bővíti flottáját, mely további új útvonalak bevezetését illetve, meglévő járatok frekvenciabővítését teszi lehetővé.

A kapacitásbővítésnek köszönhetően napi kettőről napi háromra emelkedik a járatszám Budapest - London Luton járaton. Mind a brüsszeli, mind pedig az eindhoveni járatok száma napi egyről heti tizenegyre emelkedik. Továbbá heti egy járattal növekszik a Malmö-Koppenhága, Turku és Bourgas célállomásokra indított járatok száma.

Ezeken kívül új útvonalként elindul a Budapest - Bari járat heti kétszer és heti három alkalommal újraindul a társaság Budapest - Frankfurt Hahn járta. Így a Wizz Air mától 22 célállomást ajánl Budapestről a 2010-es menetrendi időszakban.

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt a kereslet a Wizz Air járataira. Ez következik a folyamatos terjeszkedésünkből, illetve a versenytársak gyenge piaci es pénzügyi teljesítményéből. Mindezek alapján az idén több mint 20%-os növekedést céloztunk meg Budapesten - mondta Váradi József, a cég vezérigazgatója.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 29. szerda
Péter, Pál
26. hét
Június 29.
Nemzetközi Duna-nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?