8 °C Budapest

A Fiat veszi kézbe a Chrysler európai gyártását

Pénzcentrum
2009. szeptember 17. 14:02

Miután a Fiat megkapta az olasz kormány jóváhagyását a Carrozzeria Bertone bekebelezésére, a gyár elnöke, Sergio Marchionne ismertette a cég további terveit. A vezér szerint 2011 második felétől Torinóban készülhet több az európai és amerikai piacra szánt Chysler modell.

További részleteket egyelőre nem tártak fel, de annyit elárultak, hogy novemberre elkészül a Chrysler új üzleti terve, amely minden nyitott kérdésre választ ad majd. Az már szinte most borítékolható, hogy Torinóban készül majd a 2011-es Chrysler 300 sedan, de várhatóan a Jeep Grand Cherokee európai változatának gyártása is ide költözik.

2011 Chrysler 300-as belső (Forrás: motorauthority.com)

A terepjáró összeszerelése jelenleg az osztrák Magna Steyr gyárban zajlik, de a velük kötött szerződés 2010 közepén lejár. A termelés Torinóba költöztetéséből az Alfa Romeo és a Lancia is profitálhat, mivel a nagyobb modelljeik megkaphatják a Chrysler 300-as alaplemezét.

Érkezik a hibrid Ferrari! Zöld szív dobog a tűzpiros fenevadban

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm