1 °C Budapest

Címke: alfa romeo (20 cikk)

Pénzcentrum | 2021. március 27. 15:57

Szép summát keresnek Lewis Hamilton szerelői: itt a friss F1-es bértábla

Elrajtol a Forma-1 2021-es idénye: sok izgalmat tartogat az idei évad, és nem csak azért, mert Lewis Hamilton megdöntheti Michael Schumacher VB-rekordját. Az eddig is köztudott volt, hogy őrült pénzeket keresnek a versenyzők, most viszont kiderült az is, évente mekkora fizetést kapnak az F1 háttéremberei.

Pénzcentrum | 2011. március 24. 14:05

Megbízhatatlan autók: itt a friss szégyenlista

Mikor hagy cserben a kocsid, mennyit kell ráköltened szervizeléskor? - fontos kérdés lehet használt, vagy új gépjármű vásárlásakor. Olvasd végig az 5 legmegbízhatatlanabb autómárka listáját.

Pénzcentrum | 2010. május 7. 11:32

Fotók: ember a műszerfalban!

A röszkei Vám- és Pénzügyőri Hivatalnál jelentkezett belépésre egy görög férfi az általa vezetett görög rendszámú Alfa Romeo személygépjárművel.

Pénzcentrum | 2010. április 21. 15:32

Autót sorsol a Citibank a nullaforintos bankszámlások között

Továbbra is kiemelt figyelmet fordít a Citibank egyik vezető termékére, a Nullaforintos Bankszámlára. A két éve bevezetett bankszámla-termék már az induláskor sikeresnek bizonyult az ügyfelek körében, sőt 2009-ben a Nullaforintos Bankszámlával rendelkező ügyfelek száma 80%-kal növekedett.

Pénzcentrum | 2010. február 4. 05:20

TOP 10 eladhatatlan vagyonadós autó Magyarországon! Te adnál értük pénzt?

Az alkotmánybíróság ugyan elvetette a vagyonadó lakóingatlanokra vonatkozó részét, de a Pénzügyminisztérium becslései szerint minden negyvenedik magyar autósnak számolnia kell az új adófizetési kötelezettséggel. Sokan panaszkodnak, hogy a jármű teljesítményéhez kötött adónem igazságtalan, megint nem azok fognak fizetni, akiknek kellene. Magyarországon ma vásárolható olyan 10 millió forintos új autó, amely nem esik a törvény hatálya alá, ugyanakkor már 100 ezer forintért is vehetünk olyan érvényes műszakival rendelkező, normál állapotban lévő személyautót, amely után vagyonadót kel fizetni!

Pénzcentrum | 2010. január 18. 14:02

csALFA reklám apró bakival: nem mindennap látni ilyet!

A kedvezőtlen újautó eladási statisztikák egyre feltűnőbb reklámok elkészítésére és minél figyelemfelkeltőbb propagandák alkalmazására sarkallják a gyártókat. Az Alfa Romeo ennek fényében egy bevásárlókocsiba állított modellel reklámozza az új MiTo-t azzal a szlogennel, hogy "Neked is lehet egy saját Alfa Romeód!".

Pénzcentrum | 2009. szeptember 17. 14:02

A Fiat veszi kézbe a Chrysler európai gyártását

Miután a Fiat megkapta az olasz kormány jóváhagyását a Carrozzeria Bertone bekebelezésére, a gyár elnöke, Sergio Marchionne ismertette a cég további terveit. A vezér szerint 2011 második felétől Torinóban készülhet több az európai és amerikai piacra szánt Chysler modell.

Pénzcentrum | 2008. július 25. 18:00

Mire költenek a leggazdagabbak? Milliárdos játékszerek...

Sokan ábándoznak arról arról, hogy vajon mire költenék a pénzüket, ha dúsgazdagok lennének. A Time magazin csokorba gyűjtötte, hogy a közelmúltban miket vásároltak a világ leggazdagabb emberei, ebből adunk most mi is egy kis ízelítőt.

Pénzcentrum | 2008. július 17. 11:00

Zuhanórepülésben az európai autóipar

Júniusban 7,9 százalékkal kevesebb új autót adtak el Európában, köszönhetően az egyre magasabb üzemanyag áraknak. A legnagyobb visszaesést a japán autógyártók szenvedték el, de egy olyan autópiaci szereplő sincs, aki elégedett lehetne az elmúlt hónapok teljesítményével.

Pénzcentrum | 2008. június 23. 10:06

Az év autója: nézd meg, lehet-e a Tiéd?

Az évente megrendezésre kerülő megmérettetés keretében idén is kiosztják az Év Autója díjakat. A címre 38-an pályáznak, a listán való részvétel egyik előfeltétele, hogy a típust legalább öt európai országban forgalmazzák a szavazást megelőző 12 hónapban.