Ráncfelvarráson a Ferrari: nézd meg mit alkotott a "plasztikai sebész"!

Pénzcentrum
2009. április 2. 11:00

Olyan mintha csak tegnap lett volna, hogy a Ferrari 599-es GTB Fiorano modellt piacra dobták, pedig ennek már három éve. Az olasz autógyár elérkezettnek látta az időt a modellfrissítésre, a Genfi Autó Kiállításra kilátogatók már megcsodálhatták, hogy hol tart a fejlesztés.

A kiállításon bemutatott 599-es tanulmányautó már megmutatta a fejlesztések fő irányvonalát, de a teljes csomagra még nem derült fény. A hagyományokhoz igazodó szigorú pillantást idéző arculat megmaradt, ugyanakkor az autó eleje jóval hangsúlyosabb lett.

Ferrari 599 GTB Fiorano (Forrás: motorauthority.com)

Erősebb vonások és az élesebb kontúr jellemzi a kísérleti modell profilját, ennek ellenére még sincs rajta semmi extrém vagy kirívó. A Ferrariban dübörgő motor erejével eddig sem volt probléma, sőt az információk szerint sikerült tovább növelni a lóerők számát.

Az alapmodellben 611 lóerő dolgozik, de az 599-es 2010-től olyan motorral is megvásárolható lesz, amely 9 ezres fordulaton 700 lóerőt lesz képes leadni. A sportkocsi elején látható hálós rácsszerkezetet a tengerentúlra tervezet California modellek ihlették.

Korábban: Rommá törte Ferrariját a Manchester United sztárja!

A fejlesztések az év végéig mindenképpen eltartanak, de az sem kizárt, hogy áthúzódnak 2010 első negyedévére. A gyártó ezt követően tervezi a modellfrissítésen átesett 599-es piacra dobását.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58