28 °C Budapest

Új bombasiker a Rolls-Royce-tól! 78 milliós álom...

Pénzcentrum
2008. október 8. 14:00

A 423 ezer dolláros (77,8 millió forint) nyitható tetejű Phantom a Rolls-Royce legújabb kampányának része, amiben a világ újgenerációs gazdag fiataljait próbálja magához csábítani...

Az új modell számos extra mellett nyitható tetővel rendelkezik, de a kesztyű tartóban még egy iPod-ot is találhatunk. Az új Coupé-t a Párizsi Autó Kiállításon mutatták be. A Drophead Coupé egy két ajtós, kisebb változata a klasszikus Rolls-Royce Phantom-nak.

A korábbi őszülő halántékú gazdag, sofőrrel közlekedő úriemberek helyett a mai vevő már inkább egy vállalkozó aki szereti saját maga fogni a kormányt, legalábbis így vélekedik a Rolls-Royce Motor Cars vezérigazgatója, Tom Purves.

A 2007-ben piacra dobott modell már eddig is jelentős keresletnek örvendett, bár eddig nem volt kapható nyitható tető változatban, az ezzel az extrával felszerelt modellt csak idén mutatták be. A kereslet mértéke az eladási adatokban nagyban tükröződik, tavaly 25 százalékkal növelte meg a márka eladási statisztikáit, 2008 első 9 hónapjában pedig 43 százalékkal. Bár ez még mindig kevés eladott autót jelent, tavaly összesen 1010 kocsit adtak el.

Az elmúlt 5 évben az átlagos Roll-Royce vásárló a 65-ös korosztálytól eltolódott az 50-esek felé, ami azt is jelenti, hogy a cég sikeresen tudott alkalmazkodni a változó igényekhez. Az új modellek viszont ugyanazokkal a luxus kiegészítőkkel vannak felszerelve, mint korábban, így nem kell a minőség romlásától sem tartani.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Természetesen az árban sem látszik meg, hogy egy kisebb változatról van szó, sőt, a Phantom 414 ezer dollárba (76,2 millió forint) kerül, miközben az új Coupé 423 ezer dollárba (77,8 millió forint). Bár a célcsoport vagyonát tekintve ez nem jelent túl nagy többletkiadást...

Képek forrása: Businessweek.com

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 8. 09:43