20 °C Budapest

Hogyan változik augusztustól a BKV-menetrend?

Pénzcentrum
2008. július 28. 09:11

Már megtekinthető a BKV Zrt. honlapján (www.bkv.hu) a Társaság Paraméterkönyvének változásáról szóló kiadvány.

A tájékoztató füzet pontos információkat nyújt a városszerkezet változásait követő hálózati és menetrendi újdonságokról, melyeket két ütemben (augusztus 21-étől és szeptember 6-ától) vezet be a BKV Zrt. A Paraméterkönyv alapján a Társaság nagyobb hangsúlyt fektet a járatok összehangoltságára, az átszállások csökkentésének érdekében pedig a közösségi közlekedési járművek számos helyen hosszabb útvonalon közlekednek. Emellett kiemelt szerepet kap a változásokban az esélyegyenlőség szélesebb körű biztosítása is.

A bevezetendő újításoknak számos technikai feltétele van, és egyes csomópontok forgalmi rendjébe is be kell avatkozni. A Társaság mindent megtesz a zökkenőmentes átállás érdekében, azonban az átállás napjai körül hosszabb-rövidebb ideig tartó nehézségek, problémák alakulhatnak ki.

Az átállást megkönnyítendő ugyanakkor a BKV mindent megtesz az utazóközönség gyors és pontos tájékoztatása érdekében. Ennek megfelelően a Társaság - egyre látogatottabb - honlapján (www.bkv.hu) már megtekinthető az új Paraméterkönyv tájékoztató kiadványa. Utasaink emellett bővebb információt kaphatnak a 06/1 BKV-INFO (06/1-258-4636) telefonszámon, vagy a BKV Zrt. Ügyfélszolgálatán.

Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 20. szombat
István
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?