5 °C Budapest

Neked mennyit ér a díj, amikor autót veszel?

Pénzcentrum
2007. november 21. 08:45

Az átlagpolgár számára már megfizethetetlen kategóriákban a költségleszorítás kényszerének elmaradása nagyobb teret enged az innovációnak és a minőségnek, így nem csoda, hogy az Év Autója díj esetében a szakértő zsűri a fent említett két tényező mellett nagy hangsúlyt fektet az adott modell által nyújtott ár-érték arányra.

Az autógyártók persze szívesen hirdetik, hogy adott modelljük elnyerte valamelyik szakmai fórum elismerését, a díjak értékesítésre gyakorolt hatását azonban nehéz megbecsülni, mivel azok esetében általában kritérium, hogy a modell újdonságot jelentsen - olvasható a Népszabadságban.

A tavalyi évben a Ford S-Max modellje nyerte el az 58 tagú COTY bizottság tetszését. A hazai értékesítés azonban nem tud releváns eredményeket felmutatni, a modellhez ugyanis legolcsóbban 6,7 millió forintért lehet hozzá jutni, ezért 2 literes, 145 lóerős autót kap az S-Max mellett döntő autóvásárló.

Hazánkban a Ford tavaly 14 720 új autót értékesített, ebből azonban csak 285 darab volt S-Max. Az összeurópai adatok azonban a gyár szempontjából sokkal kedvezőbb képet mutatnak, a nyugat-európai vásárlóknak ugyanis láthatóan tetszett az új modell, melyből 64,6 ezret értékesítettek a kontinensen.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?