Megtört a jég! - Csökken a benzin ára...

Pénzcentrum
2007. október 8. 12:43

Szerdán 0 órától bruttó két forinttal csökken a benzin ára, miközben a gázolaj forgalmazásában nem következik be változás - tudta meg a portfolio.hu. A lépéssel a közel egy hónapja, 2007. szeptember 19-én végrehajtott két forintos áremelés "kikerül az árakból".

Bár az olaj ára rekordmagasságokba emelkedett az elmúlt hetek folyamán, a MOL mégsem kényszerült áremelésre immár csaknem egy hónapja, sőt a portfolio.hu legfrissebb értesülése szerint e hét szerdájától bruttó két forinttal csökkenti nemzeti olajtársaságunk a benzinek kiskereskedelmi árát. A gázolaj ára mindeközben nem változik.

A forint dollárral szembeni jegyzése érdemben nem változott az elmúlt hét folyamán, így az árváltozást valószínűleg a benzin jegyzésárakban bekövetkezett kismértékű csökkenés indokolja.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35