Melyik autó a legjobb az utakon? - Itt az újabb rangsor!

Pénzcentrum
2007. június 19. 13:00

Hogy ki milyen autót választ, alapvetően ízlés, illetve pénztárca kérdése, azonban a megfelelő döntés meghozatalában időről időre segítenek nekünk a különböző időpontban, s témában összeállított rangsorok. Most itt egy újabb lista, mégpedig 2007 legjobb utazóautóiról.

A listát a neves Kelley Blue Book szerkesztői állították össze, a nyertes pedig a Jaguár XKR nyitható tetejű modellje lett 10 másik új kocsival szemben. A rangsort a vásárlók véleménye alapján állították össze, a készítők azt kérdezték tőlük, melyik járművel járnák legszívesebben az utakat.

A kedvenc tehát a Jaguár lett, megelőzve a 3-as nyitható tetejű BMW-t, valamint a Chevrolet Suburban modelljét. Az XKR még februárban elvitt egy másik pálmát, elnyerte a "Legjobb álomautó" címet a MotorWeek TV az autóvezetők díjai között.

A Jaguar Cars még 1922-ben kezdte meg működését, motoros oldalkocsik gyártásával, azóta a világ egyik legismertebb luxusautó-gyártójává fejlődött.

A Kelley Blue Book honlapja egyébként már 8 éve Észak-Amerika leglátogatottabb autós honlapja címet viseli, a J.D. Power and Associates és a Nielsen/Net Ratings adatai szerint.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35