15 °C Budapest

Január végén járnak le a 2006-os éves matricák

Pénzcentrum
2007. január 29. 15:18

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. ezúton hívja fel a gépjárművezetők figyelmét, hogy ne felejtsenek el beszerezni új éves matricát, hiszen a 2006-ban vásároltak érvényességi ideje január 31-én éjfélkor lejár.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. 2006-os eladási adataiból kiderül, hogy összesen mintegy 187 000 darab éves autópálya-matricát vásároltak a Társaság ügyfélszolgálatain és a viszonteladói hálózat értékesítési pontjain. A kimutatások szerint az előző évekhez hasonlóan a személyautók D1-es kategóriájában fogyott a legtöbb éves autópálya-matrica, ami több mint 173 000 darabot jelent.

A 2007. évre érvényes éves matricák árai a következőképpen alakulnak:

A 2007-es éves matricák 2008. január 31-ig érvényesek (összesen 13 hónapig).

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Fontos tudnivaló, hogy a vonatkozó törvényi szabályozásnak megfelelően a matricaköteles autópályaszakaszon az érvényes matrica nélküli közlekedés jogosulatlan autópálya-használatnak minősül. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. 2006-hoz hasonlóan idén is folytatja fokozott ellenőrzési tevékenységét a teljes magyarországi autópálya-hálózaton, melynek során fixkamerás, mobilkamerás és mobilcsoportos ellenőrzések mellett alkalmanként a mobilcsoportok és egyéb hatósági szervek összevont tereléses ellenőrzési akciókra is számíthatnak a járművezetők. Az autópálya-kezelő és az autósok közös érdeke, hogy díjfizetési kötelezettségének mindenki eleget tegyen, mert csak így biztosítható a folyamatosan javuló szolgáltatási színvonal a magyar autópályákon.

Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?