Már kapható a virtuális heti és havi autópálya-matrica

Pénzcentrum
2007. január 22. 15:05

2007 január 22-től tovább bővül a virtuális autópálya-matrica vásárlási lehetőségek köre, hiszen az autópálya-használók immár heti és havi matricákat is vehetnek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az ÁAK Zrt. partnereinek segítségével tavaly március közepétől kezdte meg virtuális matrica-értékesítő rendszerének kiépítését, melyet azóta is folyamatosan bővít. Az autósok 2006 tavasza óta sms-sel, tavaly december óta pedig már interneten és telefonhívással is vásárolhatnak D1 típusú 4-napos autópálya-matricát. A telefonhívásos rendszert azonban csak és kizárólag azon ügyfelek tudják igénybe venni, akik az adott szolgáltatóval előzőleg szerződést kötöttek, és az ott nyitott számlájukra pénzt fizettek be.

A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően hétfőtől már heti és havi virtuális matricák is beszerezhetők a személyautók kategóriájában. A szolgáltatókat, valamint a szolgáltatások leírását a www.autopalya.hu oldalon keresztül lehet elérni. A heti és havi matricákért virtuális vásárlás esetén az alapáron felül úgynevezett kényelmi díjat kell fizetni*, csakúgy, mint a 4-napos változat esetében. Fontos kiemelni, hogy a fent említett fejlesztések egyelőre nem érintik azon mobiltelefonos előfizetőket, akik mobilszolgáltatójukon keresztül szeretnék megvásárolni a jogosultságot, így ők sms-sel továbbra is csak 4-napos matricát vásárolhatnak.

A virtuális matrica-értékesítő rendszer sikerét mutatja, hogy a bevezetés óta összesen közel félmillió tranzakció zajlott a különböző csatornákon keresztül. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az alternatív értékesítési rendszer bővítése érdekében újabb és újabb alvállalkozókkal folytat tárgyalásokat, hogy ezáltal minél több ügyfele számára tegye elérhetővé ezt a kényelmes vásárlási lehetőséget.

További információk a www.autopalya.hu oldalon találhatók.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06