Már kapható a virtuális heti és havi autópálya-matrica

Pénzcentrum
2007. január 22. 15:05

2007 január 22-től tovább bővül a virtuális autópálya-matrica vásárlási lehetőségek köre, hiszen az autópálya-használók immár heti és havi matricákat is vehetnek.

Az ÁAK Zrt. partnereinek segítségével tavaly március közepétől kezdte meg virtuális matrica-értékesítő rendszerének kiépítését, melyet azóta is folyamatosan bővít. Az autósok 2006 tavasza óta sms-sel, tavaly december óta pedig már interneten és telefonhívással is vásárolhatnak D1 típusú 4-napos autópálya-matricát. A telefonhívásos rendszert azonban csak és kizárólag azon ügyfelek tudják igénybe venni, akik az adott szolgáltatóval előzőleg szerződést kötöttek, és az ott nyitott számlájukra pénzt fizettek be.

A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően hétfőtől már heti és havi virtuális matricák is beszerezhetők a személyautók kategóriájában. A szolgáltatókat, valamint a szolgáltatások leírását a www.autopalya.hu oldalon keresztül lehet elérni. A heti és havi matricákért virtuális vásárlás esetén az alapáron felül úgynevezett kényelmi díjat kell fizetni*, csakúgy, mint a 4-napos változat esetében. Fontos kiemelni, hogy a fent említett fejlesztések egyelőre nem érintik azon mobiltelefonos előfizetőket, akik mobilszolgáltatójukon keresztül szeretnék megvásárolni a jogosultságot, így ők sms-sel továbbra is csak 4-napos matricát vásárolhatnak.

A virtuális matrica-értékesítő rendszer sikerét mutatja, hogy a bevezetés óta összesen közel félmillió tranzakció zajlott a különböző csatornákon keresztül. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az alternatív értékesítési rendszer bővítése érdekében újabb és újabb alvállalkozókkal folytat tárgyalásokat, hogy ezáltal minél több ügyfele számára tegye elérhetővé ezt a kényelmes vásárlási lehetőséget.

További információk a www.autopalya.hu oldalon találhatók.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm