5 °C Budapest

Már kapható a virtuális heti és havi autópálya-matrica

Pénzcentrum
2007. január 22. 15:05

2007 január 22-től tovább bővül a virtuális autópálya-matrica vásárlási lehetőségek köre, hiszen az autópálya-használók immár heti és havi matricákat is vehetnek.

Az ÁAK Zrt. partnereinek segítségével tavaly március közepétől kezdte meg virtuális matrica-értékesítő rendszerének kiépítését, melyet azóta is folyamatosan bővít. Az autósok 2006 tavasza óta sms-sel, tavaly december óta pedig már interneten és telefonhívással is vásárolhatnak D1 típusú 4-napos autópálya-matricát. A telefonhívásos rendszert azonban csak és kizárólag azon ügyfelek tudják igénybe venni, akik az adott szolgáltatóval előzőleg szerződést kötöttek, és az ott nyitott számlájukra pénzt fizettek be.

A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően hétfőtől már heti és havi virtuális matricák is beszerezhetők a személyautók kategóriájában. A szolgáltatókat, valamint a szolgáltatások leírását a www.autopalya.hu oldalon keresztül lehet elérni. A heti és havi matricákért virtuális vásárlás esetén az alapáron felül úgynevezett kényelmi díjat kell fizetni*, csakúgy, mint a 4-napos változat esetében. Fontos kiemelni, hogy a fent említett fejlesztések egyelőre nem érintik azon mobiltelefonos előfizetőket, akik mobilszolgáltatójukon keresztül szeretnék megvásárolni a jogosultságot, így ők sms-sel továbbra is csak 4-napos matricát vásárolhatnak.

A virtuális matrica-értékesítő rendszer sikerét mutatja, hogy a bevezetés óta összesen közel félmillió tranzakció zajlott a különböző csatornákon keresztül. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az alternatív értékesítési rendszer bővítése érdekében újabb és újabb alvállalkozókkal folytat tárgyalásokat, hogy ezáltal minél több ügyfele számára tegye elérhetővé ezt a kényelmes vásárlási lehetőséget.

További információk a www.autopalya.hu oldalon találhatók.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?