5 °C Budapest

2 éven belül megindulhat a kínai autóáradat

Pénzcentrum
2007. január 10. 15:00

Abban az esetben, ha a kínai piac második legnagyobb autógyárának, a Hunan Changfeng tervei megvalósulnak, 2 éven belül megnyílhat a tengerentúli nagyhatalom piaca a kínai gyártmányú személygépkocsik előtt.

A kínai nagyvállalat jelenleg is tárgyalásokat folytat több Egyesült Államokbeli vállalattal, ám egyelőre nem árultak el további információt az eddig elért eredményekről, illetve a tárgyalások kimenetelével kapcsolatos várakozásaikról.

A Changfeng, amely az idei évre 200 000 autó értékesítését tervezi hazájában, a második kínai autógyártó volt, aki bemutathatta termékét a detroiti autókiállításon. A vállalatvezetés szerint a neves rendezvényen való megjelenés volt az első lépés a sikeres piacralépés felé.

Az amerikai szakértők azonban, a kínai gyár vezetőitől eltérően, kevésbé bíznak a kínai tervek sikeres megvalósulásában, melynek gátját főként a kínai autógyártás minőségbeli hiányosságaiban látják.

A General Motors elnöke, Richard Wagoner is óvatosságra intette a kínai autógyártókat a nyugati piacok meghódításával kapcsolatban, véleménye szerint a minőségbeli javulás lehet az egyetlen záloga termékeik piaccal való elfogadtatásnak.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?