Készpénzből veszünk autót?

Pénzcentrum
2006. december 22. 10:30

Az új autók eladási számának második félévben tapasztalt jelentős visszaesése a finanszírozói oldalon is érezteti hatását. Összességében semmiféleképpen nem mondhatjuk, hogy szokványos év áll mögöttünk - írja a Világgazdaság.

A piac szűkülése mellett az akciós ajánlatok száma is gyarapodott, a kockázatok ugyanakkor ezzel párhuzamosan nőttek. A jó adósok elfogytak és egyes becslések szerint az elmúlt évhez hasonlóan az idén is 40-50 ezerre tehető a bedőlt szerződések száma.

Új tendencia ugyanakkor a készpénzes értékesítések arányának emelkedése. A kialakult helyzet miatt minden finanszírozó keresi a lehetőséget új termékkel, új csatornákon át a dílereken keresztüli finanszírozás kikerülésére.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22