Ez lehet az Auchan nagy dobása idén

Pénzcentrum
2014. február 20. 10:49

Sajátmárkás műszaki cikk termékcsaládot vezet be az Auchan közép-és felsőkategóriás termékekkel hazánkban is. A Qilive márka kínálatában a kis és nagy háztartási gépek, az audiovizuális és informatikai cikkek, valamint ezek kiegészítői is megtalálhatóak - tudta meg a Pénzcentrum.hu a cég csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Qlive néven sajátmárkás műszakicikk-termékcsaládot dob piacra az Auchan Magyarországon. A választékban jelenleg okostelefon, tablet és sportkamera érhető el, a hipermarket-lánc becslése szerint a vezető márkákhoz képest 15-20 százalékkal kedvezőbb áron, de azokkal megegyező minőségben. Az androidos telefonok ára 35 ezer forinttól 70 ezer forintig változnak, tabletet pedig már 39 990 forintért vehetünk.

2014 végére 600-féle termék kerül a polcokra, mind a 19 hazai áruházban. Minden terméket két év garanciával kínálnak, melyhez az Auchan helyben biztosítja a szerviz hátteret. Az idei évre 12 százalékos részesedést szeretnének elérni, amihez 100 ezer eladott termékre lesz szükség. A folyamatosan bővülő kínálat, melyben mind az öt termékkategória (multimédia, telefon, kép-és hangtechnika, fotó, háztartási gépek) készülékeinek köre bővül, ezt a menedzsment várakozása szerint lehetővé is fogja tenni, a következő években pedig tovább tudják majd növelni az eladott termékek számát.


A sajátmárkás műszaki termékek bevezetését - hosszú fejlesztés után - a tavalyi év végén kezdték meg. Az idei év elején pedig további nyolc országban - a régiónkban hazánk mellett Romániában és Lengyelországban - válhatnak elérhetővé.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem