34 °C Budapest
Budapest, 2020. július 9.Egy Raiffeisen Bank fiók a Budapest, Teréz krt. 12. szám alatt. A Raiffeisen Bank Zrt., vagy röviden Raiffeisen Bank egy magyarországi kereskedelmi bank. 1986. december 10-én 1 milliárd forint alaptõkével, a magyar tulajdonosok mellett 3 nemzetközi pénzintézet részvételével alakult a cég jogelõdje, a Unicbank. A magyar pénzügyi szféra egyik meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplõje. MTVA/Bizományosi: Balaton József ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Leállás jön a Raiffeisen Banknál: néhány szolgáltatás átmenetileg nem lesz elérhető

2024. május 22. 18:31

Rendszerfejlesztés miatt bizonyos szolgáltatások átmenetileg nem lesznek elérhetők a Raiffeisen Banknál - olvasható a bank tájékoztatásában. A fejlesztésre 2024.05.29-én 21:00 és 22:00 között kerül sor.

2024.05.29-én 21:00 és 22:00 között a Raiffeisen Bank rendszereinek fejlesztését végzik el a bank tájékoztatása szerint.

A bankkártyás fizetés, a DirektNet internetbanki szolgáltatás és az ATM-ekből történő készpénzfelvétel zavartalanul fog ebben az időszakban is működni.

Az alábbiakban felsorolt banki szolgáltatások a fenti időszakban nem lesznek elérhetőek, de a tájékoztatás szerint törekednek arra, hogy a leállás minél rövidebb ideig tartson.

  • myRaiffeisen mobilbanki szolgáltatás
  • myRaiffeisen Portal internetbanki szolgáltatás

A rendszerfejlesztés időtartamára a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően üzemszünetet hirdet a bank.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: MTVA/Bizományosi: Balaton József

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem