18 °C Budapest
Most sincs elég belőle, de még jövőre is hiánycikk lehet ez a kütyü

Most sincs elég belőle, de még jövőre is hiánycikk lehet ez a kütyü

2021. augusztus 20. 10:40

A mostani helyzet kialakulásához persze hozzájárult a chiphiány is, plusz a kriptobányászok sok évnyi piacfelforgató aktivitása.

Rossz hírrel szolgált a számítógépes játékosok számára az NVIDIA társalapítója és vezetője, Jensen Huang meglátása szerint nemhogy idén nem rendeződik a helyzet a videókártyák piacán, de a 2022-es év nagy részében is termékhiányra, ezzel együtt pedig magas vételi árakra számíthatnak a vásárlók - írja az Origo.

A mostani helyzet kialakulásához persze hozzájárult a chiphiány is, plusz a kriptobányászok sok évnyi piacfelforgató aktivitásai miatt nagyon sok játékos régóta nem volt képes a megszokott időközönként új grafikus vezérlőt vásárolni, így felhalmozódott az újabb modellekre egyszerre váltani kívánók száma.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?