14 °C Budapest
Senior fejlesztői csapatát bővíti a fintech megoldásokat szállító Vacuumlabs (x)

Senior fejlesztői csapatát bővíti a fintech megoldásokat szállító Vacuumlabs (x)

PR
2021. május 27. 14:00

A pozsonyi központú Vacuumlabs egy globális technológiai vállalkozás, amely fintech megoldásokat szállít nemzetközi ügyfelei részére agilis szoftverfejlesztőkből és adatkutatókból álló csapatok biztosításával. A Vacuumlabs szakemberei komoly szaktudással rendelkeznek a fintech szférát érintő szoftverek, a kriptovaluta, az online piacterek és a digitális termékek fejlesztésében. A 2012-ben alapított szoftverház sikerrel nyújtja szolgáltatásait a fejlesztés, a tervezés és az adattudomány területén, elsősorban külföldi ügyfeleknek San Francisco-tól Szingapúrig. A Vacuumlabs most olyan mid és senior fejlesztőket keres, akik szívesen dolgoznának a világ bármely tájáról érkező, kihívást jelentő új projekteken.

Az elmúlt 9 évben számos olyan megoldást szállított már a vállalkozás, amelyek befolyásolják a fintech, a banki és a kriptopiac globális fejlődését és jövőjét. A Vacuumlabs mára több mint 60 ügyfele nemzetközi szinten jegyzett vállalat. Legérdekesebb projektjeik között megtalálható mások mellett a Daylight - egy mobil banki platform az LMBT+ közösség számára az Egyesült Államokban, a Mox - egy új generációs digitális bank Hongkongban, amely kevesebb mint két év alatt épült fel nulláról vagy a Yoroi - az Ada kriptovaluta pénztárcája, amely mára 170 000 letöltéssel büszkélkedhet. A Vacuumlabs izgalmas fejlesztésbe kezdett a klímavédelem elősegítéséért a svéd impact start up, a Doconomy számára is, amellyel közösen kifejlesztették a termékek és szolgáltatások ökológiai lábnyomát mérő, a felelősségteljesebb vásárlásra, tudatosabb fogyasztói magatartásra ösztönző 2030 Kalkulátort.  

A globálisan 6 országban jelen lévő cég 9 irodából koordinálja a partnerekkel való együttműködést. Pozsony mellett, Brno, Košice, Prešov, Prága, Budapest, Tallin, London és Hongkong bázisokkal rendelkeznek.

A Vacuumlabs közössége jelenleg 300 főt számlál, Szlovákia, Csehország és Magyarország kiemelkedő tehetségei dolgoznak a vállalkozásnak. A fejlesztő csapat minden tagja a magas színvonalat képviselő kiválasztási folyamatot teljesített szakember. A budapesti iroda 12 magyar fejlesztő számára biztosít részvételt izgalmas projektekben, de a Vacuumlabs idén nagyszabású senior fejlesztői toborzásra készül Magyarországon is a gyarapodó projektek és növekvő ügyféligények maradéktalan kiszolgálásáért.

Fő céljuk olyan kihívást jelentő projekteken dolgozni, amelyekkel pozitívan befolyásolhatják az emberek életminőségét vagy elősegíthetik a tudatos fogyasztói magatartást.

Olyan szakembereket keresnek, akik szívesen veszik a kihívást jelentő környezetet és a nemzetközi csapatokban történő munkavégzést. Modern keretrendszerek és élvonalbeli megoldások használatának hívei, mint például a React, a React Native, a Clojure, a Kotlin vagy akár a Haskell.

A Vacuumlabs munkatársai minden támogatást megkapnak saját projektek elindításához is, amelyek végül spinoff-okká fejlődhetnek, önállóan működő, független vállalkozások formájában. Ezeket a projekteket - mint például az Adalite vagy a Sparring megoldások kifejlesztését - akár pénzügyileg is támogatja a cég.

“No Spaghetti kód” kiáltványát a jobb kódolási gyakorlat elősegítése érdekében dolgozta ki a vállalkozás, ezzel is erősítve a Vacuumlabs kiváló minőségű munkavégzés melletti elkötelezettségét. Pezsgő és barátságos közösséget építettek, amely szilárd jövőképpel és értékekkel rendelkezik, és amelyet a készségek egymással való megosztása tesz teljessé.

Ha szívesen csatlakoznál a Vacuumlabs fejlesztői csapatához, jelentkezz és töltsd ki a beugró tesztet itt.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem