Nyíregyháza, 2024. április 10.Balczó Barnabás, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója és Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója, miután stratégiai partnerségi megállapodást írt alá nyíregyházi Posta Lottózó átadásán 2024. április 10-én. A két társaság húsz új Posta Lottózót nyit országszerte.MTI/Balázs Attila

Újfajta lottózok tarolják le Magyarországot: itt nyílik az első, így fognak kinézni

2024. április 10. 14:02

Modern környezetben, a legkorszerűbb eszközökkel szolgálja ki a játékosokat a Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. együttműködésében megvalósított Posta Lottózó. 2025 végéig országszerte összesen húsz új típusú értékesítőhely kezdheti meg működését a legforgalmasabb vidéki postákon. Az első Posta Lottózót Mager Andrea, a nemzeti lottótársaság elnök-vezérigazgatója és dr. Balczó Barnabás, a postavállalat elnök-vezérigazgatója nyitotta meg Nyíregyházán.

Szorosabbra fűzi a több mint harminc éves múltra visszatekintő együttműködését a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta Zrt., ezzel növelve az általuk nyújtott szolgáltatások elérhetőségét és színvonalát. Ennek érdekében a két társaság stratégiai megállapodást írt alá, amelynek része a vidéki vállalkozások versenyképességének támogatásán, a sorsjegyértékesítési technológia fejlesztésén, a modern arculat kialakításán és a postai értékesítők magas szintű oktatásán túl egy új üzlettípus, az úgynevezett Posta Lottózók megnyitása az egykori postaboltok helyén.

Az első Posta Lottózót Nyíregyházán, a település legnagyobb postaépületében alakították ki, és a két állami tulajdonú cég terveinek megfelelően az idén további kilenc új értékesítőhely nyílik meg. A jövő év végéig pedig összesen húsz ilyen létesítmény várja azokat a vásárlókat, akik a postai ügyintézéseik alkalmával előszeretettel veszik igénybe a Szerencsejáték Zrt. nyújtotta játéklehetőségeket is, legyen szó lottó- és sorsjegyvásárlásról, vagy sportfogadásról.

A nyíregyházi Posta Lottózó ünnepélyes átadóján Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: „a Magyar Postával közösen megálmodott és megvalósított új típusú lottózók méltán szimbolizálják a két vállalat fejlődésbe vetett hitét, hiszen a játékosok a legkorszerűbb technológiával ellátott, modern környezetben vásárolhatják meg kedvenc termékeiket, illetve tehetik meg tétjeiket”. Mint kifejtette, „a Posta Lottózók vonzerejét és a játék élményét fokozzák a modern digitális megoldások, interaktív érintőképernyők, valamint a folyamatos élő sportesemény-közvetítés az átalakított üzletekben”.

„A Posta ügyfelei mára alapszolgáltatásként tekintenek a lottó- és sorsjegyértékesítésre. A felmérések azt bizonyítják, hogy munkatársaink megbízhatóan, magas szaktudással, a vevők megelégedésére végzik a szerencsejátékok értékesítését is. Nagy büszkeség, hogy részesei lehetünk új munkahelyek teremtésének. Megállapodásunk túlmutat az üzleti partnerségen, egy szövetséget, sőt, állami nagyvállalatokként társadalmi felelősségvállalást is jelent.” – emelte ki beszédében dr. Balczó Barnabás, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója. „Bízunk a Posta Lottózók jövőbeli sikerében, illetve abban, hogy e stratégiai jelentőségű lépéssel vállalatunk tovább növelheti szolgáltatásaik minőségét, ezáltal a vásárlók elégedettségét” – tette hozzá.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. három évtizedre visszatekintő partnersége nagyban hozzájárul a két társaság fejlődéséhez és üzletpolitikai céljaik hatékony eléréséhez. A Posta Lottózók megnyitásával és a megújított stratégiai megállapodással tovább erősödik a hosszú távú együttműködés a vállalatok között, a Posta és a nemzeti lottótársaság ügyfelei pedig egyaránt új szolgáltatásokkal gazdagodnak országszerte.

Címlapkép: MTI/Balázs Attila

 

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem