23 °C Budapest
Shanghai,China-July 30th 2023: X (new Twitter), Threads, Facebook, YouTube, Instagram, WeChat, WhatsApp. Douyin(TikTok) and Sina Weibo app icons. Assorted online social media software brands

Nagy bajban van Cicciolina: ellopták az insta profilját, komoly bevételektől esik el a celeb

2024. március 8. 14:09

Cicciolina hét évvel ezelőtt elvesztette életjáradékát, amelyet elvileg élete végéig kapott volna, miután 1987 és 1992 között az Olasz Radikális Párt képviselőjeként szolgált a parlamentben - derül ki a Ripostnak adott interjúból. 

Cicciolina hét évvel ezelőtt elvesztette életjáradékát, amelyet elvileg élete végéig kapott volna, miután 1987 és 1992 között az Olasz Radikális Párt képviselőjeként szolgált a parlamentben. Emellett közel 22 millió forintnyi eurót is fizetnie kell, mivel elmulasztotta befizetni az adót romai luxusingatlanjára. Staller Ilona néven ismert celebként, 72 évesen is kénytelen dolgozni.

Instagram-oldala, ahol rendszeresen reklámozott különböző termékeket és programokat, remek kiegészítést jelentett keresetéhez. Az elmúlt időben nem tudott belépni a profiljába, és ha ez nem változik, elveszítheti a kapcsolatot 120 ezer követőjével.Cicciolina retteg, hogy visszaélnek a nevével, a lap megkersésére elmondta, hogy nagyon is érzékenyen érinti az eset, több okból is.

Egyfelől nagyon zavar, hogy nem tudom, ki és milyen céllal lökött ki a saját oldalamról

- mondta a díva, majd hozzátette, hogy 

egyelőre még nem kerültek ki olyan posztok, amiket nem én tettem fel és esetleg kellemetlenséget okoznának nekem, de tartok tőle, hogy esetleg olyan valaki hekkelte meg a profilom, aki majd valami huncutságra akarja használni, visszaélve a nevemmel

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

— mondta Cicciolina, aki számára anyagi értelemben is komoly veszteség, hogy nem fér hozzá az üzeneteihez és nem kapja meg az oda küldött ajánlatokat. Azt is kifejtette, hogy

az utóbbi években fontos bevételi forrás lett számomra az Instagram. Egyrészt ott tudom tájékoztatni a rajongóimat, hogy éppen melyik klubban láthatnak engem, vagy milyen rendezvényre vagyok hivatalos. Másrészt gyakran keresnek meg cégek is, akik együttműködést ajánlanak és most ezeket az üzeneteket sem kapom meg, illetve teljesíteni sem tudom a már meglévő megbízásaimat

- magyarázta Staller Ilona. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 18. kedd
Arnold, Levente
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem