Budapest, 2024. február 29.A Fénydóm a sajtónyilvános bemutatóján a Biodómban 2024. február 29-én. A Fõvárosi Állat- és Növénykert rendezésében, együttmûködésben a COLLOC Productions-szel március 1-17. között fénymûvészeti alkotásoknak ad teret a Biodóm.MTI/Mohai Balázs

Magyarország 2024: nyitás után 2 nappal már ellopták a Fénydóm egyik látványosságát

2024. március 5. 09:11

Két nappal a megnyitó után elloptak egy attrakciót a Biodómban megrendezett Fénydómból. A szervezők szerint az egész dóm be van kamerázva, így hamar meglesz a tettes, ha nem jelentkezik önként.

A megnyitó után két nappal már el is lopták az egyik attrakciót az állatkerti Biodómban megrendezett Fénydómból. A szervezők szerint a lézerpadló a gyerekek egyik kedvenc attrakciója volt a csónakázótónál.

A stáb az Instagramon azt írta, ha március 4-én visszakerül hozzájuk a berendezés, akkor nem tesznek feljelentést a tettes ellen - egyelőre nem tudni, ez megtörtént-e. Hozzátették, a dóm teljes területe be van kamerázva, így viszonylag gyorsan kiderül, ki volt a tettes.

Egyébként az attrakció 2024. március 1-től 17-ig látogatható, esténként 17 órától 22 óráig. Kapunyitás mindig 17 órakor lesz, és az Állatkert mindenkinek azt javasolja, hogy legkésőbb 21 óráig kezdje meg a látogatást, hogy 22 óráig elég idő maradjon a tárlat bejárására. A helyszíni jegyértékesítés is minden este 21 órakor zárul, ezután azon a napon már nem lehet jegyet váltani a helyszínen.

Egy felnőtt belépő 6900 forintba kerül, 14 éven aluli gyermekeknek 3500 forint a jegy, a 14 éven felüli diákok és a 65 év felettiek is 5500 forintért léphetnek be. 2 éves kor alatt pedig a babajegy 400 forintba kerül.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Címlapkép: Mohai Balázs, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem