20 °C Budapest
A black television remote control on the arm of a brown leather sofa. A hand grips the remote. Light shines in illuminating the various buttons. Space for copy.

Valentin-napon is lesz mit nézni: ezekkel a filmekkel robbantja a februárt a Disney+

2024. január 31. 20:01

A Disney+ februárban is tartogat újdonságokat, megérkezett a lista milyen várva várt sorozatok és filmek kerülnek a kínálatba. Számos valós esemény alapján készült krimi, de klasszkuok is a kínálatban lesznek. A Valentin-napra készülők sem lesznek cserben hagyva. 

A Disney+ februárban is tartogat újdonságokat: a várva várt „A sógun” (FX’S SHōGUN) sorozat végre megérkezik. A valós eseményeken alapuló krimik kedvelői is kényelembe helyezhetik magukat a kanapén egy takaróval és egy bögre forró teával, hogy végig izgulják a felületen található dokumentumsorozatokat.

A Valentin-napi gyűjteményben a régi klasszikusoktól kezdve számtalan romantikus film és sorozat megtalálható, például a „Micsoda nő!”, a „West Side Story”, a „Sakáltanya”, a „Zombik 1-3” és a „Thor: Szerelem és mennydörgés” is. A Titanic pedig február 2-ától 4K-ban nézhető a Disney+-on!

Emmy díjas tartalmak is bővülnek a szolgáltatónál. Összesen 37 elismerést kaptak a Disney Entertainment esernyője alá tartozó stúdiók és platformok a 75. Emmy-díjátadóról. A lenti gyűjteményben megtalálhatók azokat a díjnyertes filmek és sorozatok, melyeket nem szabad kihagyni.

Új évadok a platformon: a „Family Guy” (Family Guy) és a Star Wars: Rossz Osztag (Star Wars: The Bad Batch) sorozata is új évaddal jelentkezik a Disney+-on!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem