6 °C Budapest
A babysitter with a 1-year-old girl is reading a childrens playbook at home on the floor. A young woman with light long hair of Caucasian appearance is engaged and plays with a girl while her parents are at work

Jogosan kelt ki magából Tóth Gabi? Ennyi pénzt kért volna tőle a bébiszitter

2022. július 18. 21:31

Tóth Gabi jelenleg bébiszittert keres, hogy férjével tudjanak békésen dolgozni. Az énekesnő most viszont a Család.hu-n arról számolt be, hogy egyes gyerekcsőszök egy kisebb vagyont kérnek el tőle csak azért, mert ő ismert ember.

A 34 éves Tóth Gabi és párja Krausz Gábor jelenleg bébiszittert keresnek, mert, mint ahogyan az énekesnő elmondta nem tudja mindig a nagyszülőkre bízni a kislányukat. Gabi egyrészről persze nagyon örül annak, hogy a járványhelyzet csillapodásával újra vannak fellépések és tud dolgozni. Ráadásul miután férje Gábor szakács mind a kettőjüket érintette a pandémia és így szükségük is van a munkára.

A probléma a keresgélésben ott kezdődik, hogy Gabiék nem fix munkarendben dolgoznak, ezért nem tudja pontosan megmondani előre, hogy mégis mikor van szüksége a segítségre. Így az énekesnő kénytelen volt szembesülni a kis magyar valósággal, miszerint nem is olyan könnyű jó áron jó munkaerőt találni:

Már tudom, hogy tényleg nem könnyű segítséget találni, de azért még bíztam benne, hogy nem lehetetlen. Képzeljétek, ilyen és ezekhez hasonló mondatokat kaptam (…): Előre egy hónapra tudnom kell, hogy mikor kell jönnöm. Amennyiben ahhoz képest változik, akkor is kérem a pénzt a lefoglalt időintervallumra.

– írja a blogjában Tóth Gabi, aki elárulta, hogy mi volt a legarcpirítóbb kérés amivel megkereste az egyik jelentkező:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)

– mesélte az énekesnő. Krausz Gábor és a pápa előtt is fellépő Tóth Gabi így még nem találták meg a tökéletes jelöltet, aki a kis Hannarózára fog vigyázni, de azt az írásában kihangsúlyozta, hogy esze ágában sincs ennyit fizetni senkinek. Jelenleg ugyanis spórolni próbálnak, hogy egy esetleges következő lezárás ne viselje meg a családot, és tudjanak venni egy közös otthonuk a Dunakanyarban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem