View from behind of a young Caucasian girl lying on the sofa holding the TV remote control. She is relaxing on the sofa at home. Unrecognizable girl.

Megszólalt a Disney régiós vezére: a lehető legnagyobbat harapnák ki a piacból

2022. június 15. 15:28

Kakhaber Abashidze, a The Walt Disney Company közép- és kelet-európai régiójának vezető alelnöke a Portfolionak adott interjójában arról beszélt, hogy a vég a lehető legnagyobb piaci részesedést szeretné elérni nem csak a régiós, de a hazai streaming piacon is.

Kakhaber Abashidze véleméyne szerint a közép- és kelet-európai régióban sok lehetőség rejlik, hiszen nagyon gyorsan fejlődik. A Disney-t, mint vállalatot sokan ismerik már, hiszen régóta jelen van a piacon, azonban a streaming szolgáltatásban még van hova fejlődniük. A kínálat bővítésében és az előfizetők számának gyarapításában egyaránt.

2,5 év alatt világszerte 137,7 millió előfizetőt sikerült elérnünk, ez már-már rendkívüli növekedés. Minden piac, ahol elindultunk, felülmúlta a várakozásainkat. Anélkül, hogy belemennék abba, hogy mekkora részesedést és előfizetői számot céloztunk meg, elárulhatom, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb piaci részesedésre szert tegyünk a jövőben

– mondta el Kakhaber Abashidze, aki elárulta, hogy globálisan a cég célja jelenleg az, hogy 2024-ig 230-260 millió előfizetőre tegyenek szert. Ebbe a stratégiába illeszkedik bele a mostani térnyerés is.

A cég kampányának sikerességét jelzi a GKID felmérése is, amiből kiderült, hogy a július 14-i indulásáig az internetezők közel fele hallott. Az aktív streaming felhasználok 8 százaléka pedig jelezte is, hogy már az induláskor előfizetővé szeretne válni. Ami nem véletlen, hiszen a – ahogyan arról már korábban is írtunk – szolgáltató közel 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív, saját gyártású alkotással készül a hazai indulásra.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 30. péntek
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
Kutatók éjszakája
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?