25 °C Budapest
Lawyer discussing with client at courtroom, Lawsuit meeting.

Kitálalt Berki Krisztián ügyvédje: végre minden kiderült a celeb tartozásairól

2022. június 13. 20:47

Szilágyi Roland, Berki volt jogi szakértője azon kevesek közé tartozott, akik egyaránt ismerhették Berki Krisztián magánéletét és anyagi helyzetét is. Az ügyvéd most az RTL-nek árulta el, hogy mi is az igazság: tényleg hatalmas adósággot hagyott a volt focikapus szerelmére és gyermekeire? Mennyire volt válságban az élete?

Berki Krisztián egykori jogi képviselője, Szilágyi Roland elmondása szerint Berki Krisztián az életét egy showra építette fel. Ennek a része volt a Porsche, a Bentley és társai. De volt egy másik fele is, a magánember, akinek teljesen normális anyagi körülményei voltak. Az utóbbi időszakban pedig ezek az ügyvéd szerint inkább „lentebbi stílust képviseltek”.

Szilágyi Roland négy éven át képviselte Berkit, akinek az ügyvéd állítása szerint már ekkor is légzési nehézségei voltak, illetve magas vérnyomása. Ezek mind a testépítő múltjának voltak a hozadékai, és ezekre a betegségekre jöttek még rá a magánéleti problémái és a bírósági ügyei, amik miatt a sztár végül elindult a leejtőn.

Tudtam, hogy éppen egy nagyon nehéz időszakát éli. Jellemző is volt az utolsó pár hónapban, hogy nem igazán beszéltünk: sok véleménybeli különbség volt köztünk bizonyos ügyek kapcsán

– mondta el Szilágyi, aki végül nem is képviselte már barátját a büntetőfékezés után.

Megjelent nagyon sok helyen, hogy Krisztián csak adósságot hagyott a családra, ami teljesen nem igaz. Ugye neki is volt egy vagyonkezelési szerződése, amit a halála előtti évben kötött. Nyilván, amivel ő rendelkezett az esetleges halálát előre látván, az nem egyenlő azzal, hogy valakinek nincsen semmi se a nevén

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

– mondta el az RTL-nek Berki volt jogi képviselője, aki szerint a volt celebnek ugyanolyan tartozásai voltak, mint bármilyen más átlagembernek: nem nagy összegek, kivéve a lakásfelújítás, ami miatt állítólag milliókkal tartozott a kivitelezőnek. Ennek a rendezése viszont már volt feleségére, Mazsira hárultak.

Ezek az elmúlt időszakban már mind rendezve lettek. A média túltolja ezt az adóságspirált, holott Krisztiánnak nem az adósságok voltak a problémái, hanem az, ami az elmúlt egy évben összejött neki. Folyamatosan jöttek neki a rosszabbnál rosszabb kudarcok, amikből nem tudott talpra állni

– fejezte be Szilágyi.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 9. kedd
Emőd
32. hét
Augusztus 9.
Az állatkertek napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?