18 °C Budapest
Lottery balls

Két magyar is 144 milliót nyert az európai szuperlottón: lement a hétközi sorsolás

2022. június 8. 08:46

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2022/23. heti keddi nyerőszámait. Most nem született még telitalálat, így a 10,1 milliárd forintos fődíjat nem sikerült elvinnie senkinek. A legmagasabb magyar nyeremény az 2. nyerőosztályban, 5+1 találatért jár, nettó 144 millió forint volt.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 23. játékhéten, kedden:

5, 7, 45, 48, 49, 3, 8

A hétvégi (23. játékhét) várható főnyeremény így bruttó 26 millió euró, azaz 10,1 milliárd forint lesz az Eurojackpoton.

A legmagasabb magyar nyeremény az Eurojackpot 23. heti sorsolásán nettó 144 millió forint volt, az 5+1 találatért járó járó összegnek 2 játékos örülhet. A további nyereményosztályokban több ezer magyarnak volt szerencséje. 5+2 találatos szelvény 80 hete nem volt Magyarországon.

Mi az Eurojackpot? Hogyan kell játszani?

Az Eurojackpot játékban az „A” mezőn 50 számból 5-t, a „B” mezőn pedig 12 számból 2-t kell megjelölni. Akkor nyersz a heti két alkalommal megrendezett sorsoláson, ha az „A” és „B” mezőben elért találataid száma legalább 3. Kombinációs játékban legalább 5 számot kell megjelölni az A mezőben és legalább 2-t a B-ben; összesen legalább 8, legfeljebb 13 szám jelölhető meg. Egy alapjáték ára hozzávetőlegesen 2 eurónak megfelelő összeg forintban.

Az Eurojackpot egy nemzetközi játék, ami 2012 márciusában indult és jelenleg 18 országban játszható (Izland, Finnország, Norvégia, Svédország, Dánia, Észtország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Németország, Csehország, Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Olaszország, Spanyolország és Lengyelország). Játszható saját számokkal és gépi formában, véletlen számokkal.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Eurojackpot nyerőszámai a 24. héten

Június 18-án este kihúzták az Eurojackpot 2021/24. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten senki sem ütötte meg a főnyereményt, így az tovább halmozódik.

A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 1. szombat
Malvin
39. hét
Október 1.
A zene világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?